Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līderu duelī pārliecinoši uzvar "RSU/Runway"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Līderu duelī pārliecinoši uzvar "RSU/Runway"
"RSU/Runway"
Foto: www.rsufloorball.lv

Šodien Rīgas Olimpiskajā centrā pirmo reizi tikās abas Latvijas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas līderes - "RSU/Runway" un "Ķekava/AXA". Uzreiz jāpasaka, ka ilgi gaidītā intriga izpalika – rīdzinieces uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – ar 8:1.

Daudzmaz līdzvērtīga cīņa laukumā bija vērojama tikai pirmajā periodā, kad uz vienu precīzu mājinieču raidījumu ķekavietes atbildēja ar to pašu – 1:1. Iespējams, ka cīņassparu viešņām atņēma pavērsiens, kas notika 27. minūtē, kad "RSU/Runway" uzbrucēja Diāna Isjomina 23 sekunžu laikā guva divus vārtus, pie tam – abus mazākumā (3:1). Līdz otrās trešdaļas beigām rezultāts kļuva jau 4:1, bet pēdējā periodā rīdzinieces iemeta vēl četrus vārtus un varēja svinēt iespaidīgu uzvaru ar 8:1. Isjominai šajā mačā pieci rezultativitātes punkti, bet viņas komandas biedrene Luīze Biļinska izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem.

"RSU/Runway" galvenais treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka viņa komandas meitenes bija ļoti labi noskaņojušās šim mačam un gaidīja to ar nepacietību. Sākums gan bija ļoti grūts, jo nevarēja īsti zināt, ko no pretiniecēm varēja gaidīt. Par lūzuma punktu varētu uzskatīt abus mazākumā gūtos vārtus, kad "RSU/Runway" izvirzījās vadībā ar divu vārtu pārsvaru. Treneris uzteica savas audzēknes par to, ka viņas nospēlēja tiešām kā īsta komanda - nevainojami darbojās vārtsardze (Liāna Aldiņa), aizsardzība bija precīza un pašaizliedzīga, nedodot pretiniecēm nekādas cerības mainīt spēles gaitu, bet uzbrukumā tika realizētas savas iespējas. Kopumā meitenes precīzi izpildīja viņām uzdoto spēles plānu.

Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 29. novembris

"RSU/Runway" – "Ķekava/AXA" - 8:1 (1:1, 3:0, 4:0)

Metienu attiecība:
33:17 (7:6, 14:6, 12:5)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" – Diāna Isjomina 5 (2+3), Luīze Biļinska 4 (4+0), Ilze Justamente 3 (0+3), Līga Garklāva 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +3 [+] [-]

, 2010-11-29 22:22, pirms 13 gadiem
Apsveicu ar uzvaru! tiešām bija laba spēle. tā tik turpinat

  -2 [+] [-]

, 2010-11-29 22:54, pirms 13 gadiem
Negaidīti pārliecinoši! Malači - RSU!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-29 23:15, pirms 13 gadiem
Ja arī šogad RSU nedabūs titulu, Pīlupam ir jāatkāpjās! Komanda ir galvastiesu pārāka par pārējām