Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/BSS" panākums Irlavā, "Ķekava/AXA" rekorduzvara pret novadniecēm

"Valmiera/BSS" panākums Irlavā,  "Ķekava/AXA" rekorduzvara pret novadniecēm
Komanda FK "Ķekava/AXA"
Foto: Ēriks Biters

Šovakar divas spēles tika aizvadītas Latvijas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu virslīgā. "Irlava/Tukums" savā laukumā ar 5:8 piekāpās komandai "Valmiera/BSS", bet Ķekavas komandu duelī pārliecinošu uzvaru rezultatīvā spēlē ar 14:1 svinēja FK "Ķekava/AXA". Ķekavietēm tā bija šīs sezonas rekorduzvara. Pēc šī panākuma "Ķekava/AXA" no otrās vietas šķir tikai viens punkts, bet "Valmiera/BSS" turnīra tabulā pakāpās uz piekto vietu.

"Valmiera/BSS" iepriekšējā savstarpējā spēlē ar komandu "Irlava/Tukums", kura notika Irlavā, piedzīvoja zaudējumu ar 2:3, bet šovakar valmierietes revanšējās, uzvarot ar 8:5 . Jau spēles sākumā vadībā ar 3:1 izvirzījās valmierietes, bet otrajā trešdaļā irlavnieces spēja samazināt rezultātu līdz minimumam - 3:4. Pēdējā perioda laikā abas komandas kopā guva sešus vārtus, no kuriem divus iemeta laukuma saimnieces, bet četrus viesu komandas spēlētājas. Spēle noslēdzās ar rezultātu 8:5 "Valmiera/BSS" labā. Komandā "Irlava/Tukums" trīs vārtus guva un vienu rezultatīvu piespēli atdeva Guntra Stocka, bet "Valmiera/BSS" spēlētāja Ieva Jurkāne četras reizes pārspēja pretinieču vārtsardzi, kā arī reizi rezultatīvi piespēlēja.

"Irlava/Tukums" - "Valmiera/BSS" - 5:8 (1:3, 2:1, 2:4)

Metienu attiecība:
24:23 (8:8, 7:6, 9:9)
Rezultatīvākās:
"Irlava/Tukums" - Guntra Stocka 4 (3+1).
"Valmiera/BSS" - Ieva Jurkāne 5 (4+1), Kristīne Ločmele 4 (1+3), Lība Daija Mikova 2 (1+1), Madara Rudzīte 2 (0+2).

Ķekavā notikušajā spēlē šosezon pirmo reizi nūjas krustoja abas Ķekavas komandas. Laukuma saimnieka lomā bija FK "Ķekava/AXA", bet kā viešņa - "Ķekavas novads". Jau pirmajā periodā FK "Ķekava/AXA" spēlētājas iemeta astoņus golus. Otrajā trešdaļā divu minūšu noraidījumu bija vairāk nekā gūto vārtu, bet pēc perioda rezultāts uz tablo - 11:0. Pēdējā perioda sākumā laukuma saimnieces guva vēl divus vārtus (13:0), tad "Ķekavas novada" treneris pieņēma lēmumu izdarīt vārtsargu maiņu. Spēles turpinājumā novadnieces nespēja realizēt soda metienu, tāpēc rezultāts nemainījās - 13:0. Mača pēdējā minūtē "Ķekavas novada" spēlētāja Aija Vancāne guva savas komandas labā goda vārtus. Spēle beidzās ar rezultātu 14:1.

"Ķekava/AXA" uzbrucēja Ieva Berga telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka spēle pret "Ķekavas novadu" nav bijusi viegla, tomēr katrs pretinieks tiek novērtēts. Jautāta par daudzajiem noraidījumiem, Ieva atbildēja, ka noraidījumu bija daudz, bet spēle nav bijusi rupja, cīņas karstumā nopelnītas divas minūtes. Kad pretinieces izpildīja "bullīšus" labi nostāvēja "Ķekava/AXA" vārtsardze Una Zuizane. Kopumā spēle bijusi aizraujoša un saturīga.

"Ķekava/AXA" - "Ķekavas novads" - 14:1 (8:0, 3:0, 3:1)

Metienu attiecība:
27:8 (15:4, 12:4, 14:8)
Rezultatīvākās:
"Ķekava/AXA" - Dace Āboliņa 5 (3+2), Guna Kudrjavceva 4 (2+2), Elīna Drēziņa 3 (2+1), Laura Vancāne 3 (1+2), Elīza Bērziņa 3 (0+3), Kristīna Brante 2 (2+0), Gundega Vancāne 2 (1+1), Egija Senka 2 (1+1).
"Ķekavas novads" - Aija Vancāne 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +3 [+] [-]

, 2010-11-28 23:12, pirms 13 gadiem
irlavai vēl kaut cik iet, bet ķekavas novadam galīgi švaki