Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Bērziņa nepaliek Šveicē un atgriežas "Rubenē"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bērziņa nepaliek Šveicē un atgriežas "Rubenē"
Samanta Bērziņa
Foto: Floorball.lv

Viena no talantīgākajām jaunajām latviešu florbolistēm Samanta Bērziņa starpsezonu periodā parakstīja vienošanos ar Šveices 1.divīzijas klubu, tomēr īsi pirms Elvi florbola līgas sezonas sākuma spēlētāja nolēmusi atgriezties dzimtenē un savā bijušajā klubā "Rubene".

Starpsezonu periodā Samanta Bērziņa kopā ar Annu Ankudinovu un Jūliju Rozīti noslēdza transfēru par pārcelšanos uz Šveices klubu "Floorball Zurich Lioness", kas šo sezonu aizvadīs valsts florbola 1.divīzijā jeb trešajā spēcīgākajā līgā. Kamēr Rozīte un Ankudinova demonstrē rezultatīvu sniegumu, Bērziņa pēdējām cīņām nebija pieteikta, tajā laikā esot kopā ar Latvijas izlasi treniņnometnē. Kļuvis zināms, ka uz Cīrihes komandu Latvijas izlases aizsardze atpakaļ nedosies.

"Augustā aizbraucu uz Šveici, kas ir ļoti attīstīta valsts, Cīrihe ir skaista pilsēta, treneri pretimnākoši un komanda draudzīga. Taču pēc šī mēneša es sapratu, ka neesmu psiholoģiski gatava būt prom no savas ģimenes un draugiem tik ilgu laiku," sarunā ar Sportacentrs.com atzina Samanta Bērziņa. "Pāris mēnešus vēl nebūtu tik traki, bet ne veselu gadu. Man ir tikai 17, šī nebūs vienīgā iespēja uzspēlēt ārzemēs. Pašlaik uzskatu, ka mājās un savā komandām tomēr būs labāk."