Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" turnīru atsāk ar uzvaru pār komandu "Irlava/Tukums"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" turnīru atsāk ar uzvaru pār komandu "Irlava/Tukums"
Ķekavietes Viktorija Kuročkina (#19) un Kristiāna Elizabete Krūmiņa (#79). Foto: Ritvars Raits

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle – pēc četru mēnešu pārtraukuma cīņā devās FK "Ķekava", kas savā laukumā ar 9:2 sakāva komandu "Irlava/Tukums". Uzvarētāju rindās izcilu maču aizvadīja Kristiāna Elizabete Krūmiņa, kura izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem.

Irlavnieču un tukumnieču apvienotā komanda sezonu atsāka jau vakar, kad turpat Ķekavā ar 1:10 atzina turnīra līderes "Ķekavas Bulldogs" pārsvaru, bet FK "Ķekava" spēles garšu nebija baudījusi jau vairākus mēnešus. Lai arī jau no spēles sākuma teritoriālais pārsvars piederēja mājiniecēm, ar vārtu gūšanu ķekavietēm nesekmējās. 11. minūtē bumbiņa paviesojās viešņu vārtos, bet gols netika ieskaitīts, jo tā tur esot bijusi ieraidīta ar kāju. Tomēr drīz vien maisam gals bija vaļā – 13.minūtē spēles rezultātu atklāja Kristiāna Elizabete Krūmiņa (1:0), bet līdz pirmajam pārtraukumam laukuma saimnieces jau atradās vadībā ar 3:0 ("Irlava/Tukums" vārtsardzi pārspēja arī Paula Metāla un vēlreiz Krūmiņa). Spēles vidū, kad "Ķekava" jau atradās vadībā ar 4:0, divus vārtus pēc kārtas guva arī viešņas – 2:4, pa golam mājinieču vārtos iemeta Linda Reinholde un Diāna Šnepste. Tomēr atjaunot intrigu irlavniecēm un tukumniecēm tā arī neizdevās. Pēc otrās trešdaļas FK "Ķekava" atradās vadībā ar 8:2, bet visā spēlē triumfēja ar 9:2.

Rezultatīvākā starp uzvarētājām bija Kristiāna Elizabete Krūmiņa, kura izcēlās ar pieciem vārtu guvumu, pelnīti saņemot labākās spēlētājas balvu. Ķekavas komandas kapteine Paula Metāla šajā mačā sakrāja 4 (2+2) punktus, Viktorija Kuročkina izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, bet Valērijas Druzjakas kontā 2 (1+1) punkti. Par labāko spēlētāju komandā "Irlava/Tukums" tika atzīta Zanda Birze, kura izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar četrās spēlēs gūtiem deviņiem punktiem turnīra tabulā pakāpās uz ceturto pozīciju, bet "Irlava/Tukums", kas aizvadījusi jau piecas spēles, pagaidām ir bez punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...