Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" salauž valmieriešu pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" salauž valmieriešu pretestību
Zeltīte Bankava (no kreisās) un Edīte Bankava
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šovakar viena spēle tika aizvadīta Latvijas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā. Kocēnu "Rubene" kā laukuma saimnieces Vidzemes Olimpiskajā centrā (Valmierā) tikās ar "Valmiera/BSS" meitenēm un uzvarēja ar 12:5. Septiņus rezultativitātes punktus (4+3) uzvarētāju labā guva uzbrucēja Zeltīte Bankava, kura reizē ir arī Valmieras komandas trenere.

Lai arī "Valmiera/BSS" uz spēli bija ieradusies ar nepilnām divām maiņām, lielāko mača daļu meitenes turējās godam – pēc pirmā perioda viņas zaudēja tikai ar 3:4, bet 34. minūtē Ieva panāca vēl pēdējo reizi panāca izlīdzinājumu - 4:4. Pēc otrās trešdaļas vadībā tomēr "Rubene" – 5:4, bet pēdējā periodā, kā izrādījās, bija izsmelts gan valmieriešu veiksmes limits, gan pēdējās spēka rezerves – kocēnietes guva septiņus vārtus, kamēr "Valmiera/BSS" spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu raidījumu.

"Rubenes" galvenais treneris Jānis Dainis atzina, ka gluži pretēji protokolā atspoguļotajam rezultātam, tieši valmierietes bija tās, kuras nospēlēja labi, kamēr viņa komanda - slikti. "Valmiera/BSS" nācās iztikt tikai ar septiņām laukuma spēlētājām, bet vēlāk palika tikai sešas - tātad spēlēja praktiski bez maiņām. Tomēr veiksmīgi darbojās vārtsardze, arī pārējās meitenes zināja, kas viņām jādara aizsardzībā, piedevām - ļoti labi spēlēja pretuzbrukumos. Protams, pēdējā periodā Valmieras komandai pietrūka spēka - kocēnietes tomēr spēlēja ar trim uzbrucēju trijniekiem un diviem aizsargu pāriem, tas viņām ļāva savas pretinieces pēdējā periodā burtiski nospiest.

Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 26. novembris

"Rubene" – "Valmiera/BSS" - 12:5 (4:3, 1:1, 7:1)

Metienu attiecība:
62:24 (21:8, 17:9, 24:7)
Rezultatīvākās:
"Rubene" – Zeltīte Bankava 7 (4+3), Evita Rudzīte 5 (3+2), Edīte Bankava 3 (1+2), Paula Egle 2 (1+1), Zane Klabere 2 (1+1).
"Valmiera/BSS" – Ieva Jurkāne 4 (3+1), Inga Stulpāne 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2010-11-27 13:40, pirms 13 gadiem
Autor izlabo, Zeltīte Rubenē spēlē nevis Valmieras trenere

  +2 [+] [-]

, 2010-11-27 14:19, pirms 13 gadiem
Zeltīte trenē valmieras meitenes.!!!!