Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

FK "Ķekava/BFF" izcīna otro uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ķekava/BFF" izcīna otro uzvaru
FK "Ķekava/BFF"
Foto: florbols.kekava.lv

Šodien notika viena Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle, kurā FK "Ķekava/BFF" savā laukumā uzņēma "Irlava/Tukums" florbolistes. Ķekavietes uzvarēja ar 7:1, tiekot pie otrā panākuma turnīrā, rezultatīvākā ar trim punktiem bija Ieva Jurkāne.

Spēles rezultātu Ķekavas sporta namā atklāja laukuma saimnieces (1:0), tomēr vēl pirmā perioda 19. minūtē "Irlava/Tukums" meitenes panāca izlīdzinājumu – 1:1. Pārtraukumā gan kā uzvarētājas devās "Ķekava/BFF" spēlētājas, jo Ieva Jurkāne guva savus pirmos vārtus spēlē, otro reizi izvirzot vadībā mājinieces – 2:1. Otrajā trešdaļā FK "Ķekava/BFF" spēlētājas guva vēl četrus vārtus (6:1), bet punktu spēlei pēdējā periodā pielika ķekaviete Laura Vancāne, nofiksējot beigu rezultātu – 7:1. Uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem izcēlās Ieva Jurkāne, bet pa diviem punktiem savāca Paula Brunovska, Dina Štāle un Gundega Vancāne. Goda vārtus viešņu labā iemeta Elīna Zālmane.

"Ķekava/BFF" pārstāvis Artis Drēziņš pastāstīja, ka spēle bijusi ātra un ļoti interesanta. Ķekavietes spēlējušās ar visām trim maiņā, pie tam – centušās maču aizvadīt taktiski gudri. Lielākoties tas arī izdevies, lai gan palicis ļoti daudz nerealizētu vārtu gūšanas momentu. Lielākoties tas bijis tāpēc, ka ļoti labi nospēlējušas abas irlavnieču vārtsardzes, tomēr arī ķekavietēm ir par ko padomāt – treniņos vairāk jāpiestrādā pie metienu izpildes, jo tie laiki, kad vārtsardzes varēja pārspēt ar metienu no distances uz labu laimi, sen ir pagājuši. A.Drēziņš arī uzteica komandas galveno treneri Ivo Preisu, atzīdams, ka viņš progresē ar katru spēli.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 23. oktobris

FK "Ķekava/BFF" – "Irlava/Tukums" 7:1 (2:1, 4:0, 1:0)

Metienu attiecība:
43:27 (13:10, 17:10, 13:7)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava/BFF" – Ieva Jurkāne 3 (2+1), Paula Brunovska 2 (1+1), Dina Štāle 2 (1+1), Gundega Vancāne 2 (0+2), Iveta Kreišmane 1 (1+0), Laura Vancāne 1 (1+0), Ieva Berga 1 (1+0), Ilze Medne 1 (0+1).
"Irlava/Tukums" – Elīna Zālmane 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv