Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

“Ķekavai” iespēja nostiprināt pozīcijas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks izspēlētas divas cīņas. Par pirmo uzvaru savā starpā sacentīsies “Līgatne” un “NND/RJTC”, savukārt “Ķekava” savās mājās centīsies uzvarēt “Lekringu”, tādējādi nostiprinot pirmo vietu tabulā.

“Līgatne” – “NND/RJTC” pulksten 12:00 Līgatnē

Līgatnes komanda jau kopš ienākšanas virslīgā pieradinājusi, ka spēlē ar ierobežotiem spēlētāju resursiem. Pozitīvi, ka Covid-19 radīto ierobežojumu dēļ situācija nav kļuvusi daudz nepatīkamāka, jo vienīgā spēlētāja, kas nevarēs palīdzēt, ir Rita Vāvere, kura nospēlējusi vienā no trim cīņām. Pašlaik komandai šī sezona nav sākusies veiksmīgi, zaudējot visās trijās spēlēs. No otras puses – pēc negaidīti smagā zaudējuma Cēsīs, divos mājas mačos pret abām Ķekavas komandām izdevās paņemt pa punktam pēc zaudējumiem “bullīšos” un papildlaikā. Komandai ir problēmas ar vārtu gūšanu, tādēļ komandas rezultatīvākā spēlētāja ir Liene Adamane, kura savākusi četrus punktus, visus ar rezultatīvām piespēlēm. Ar trim vārtu guvumiem tikmēr izcēlusies Agnese Broliša.

“NND/RJTC” komandai sastāvs ir dziļāks, taču pašlaik trūkst kvalitātes, kā rezultātā komanda zaudējusi visas trīs spēles, netiekot pie punktiem turnīra tabulā. Taču arī šajā gadījumā var vērst uzmanību uz faktu, ka līdz šim komanda aizvadījusi trīs spēles pret pērnās sezonas medaļniecēm, kas ar optimismu ļauj raudzīties nākamo spēļu virzienā. Komanda trijās spēlēs guvusi piecus vārtus, pa diviem iemetot Martai Rekei un Annijai Gobiņai, kuras arī ir vienības rezultatīvākās spēlētājas.

“FK Ķekava” – “Lekrings” pulksten 13:00 Ķekavā

Ķekavas vienība vakar izcīnīja ceturto uzvaru tikpat spēlēs, pārliecinoši Irlavā ar 10:1 apspēlējot vietējo vienību. Interesanti, ka pie rezultativitātes punktiem uzvarētāju komandā tika pilnīgi visas laukuma spēlētājas, bet rezultatīvākā ar diviem vārtu guvumiem un vienu piespēli bija Kristiāna Elizabete Krūmiņa. Uz spēli nebija devusies līdzšinējā komandas līdere Paula Metāla, kura tagad ar 5 (2+3) punktiem ir vienības trešā rezultatīvākā spēlētāja, garām palaižot Paulu Sloģi un Anniju Dārtu Dankfeldi (abām 4+1). Komanda izcīnījusi 11 punktus un šodien favorītu statusā lūkos iegūt vēl trīs, lai nosargātu līderpozīcijas tabulā vismaz līdz pasaules florbola čempionāta beigām.

Cēsu komanda nospēlējusi trīs spēles, tiekot pie divām uzvarām, kas pašlaik ar sešiem punktiem ļauj atrasties ceturtajā vietā. Atšķirībā no savām šīsdienas pretiniecēm, “Lekrings” dāmas nav spēlējušas pusotru mēnesi. Komandas rezultatīvākā spēlētāja šosezon ir Katrīna Dārta Kārkliņa, kura trijās spēlēs iekrājusi 6 (2+4) punktus, bet Liliānai Jakovickai un Katei Melderei izdevies iekrāt piecus punktus. Cēsniecēm šī ir vienīgā spēle līdz pasaules čempionātam un pēc tam nākamā spēle būs jāgaida līdz 12. decembrim.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-21 13:03, pirms 2 gadiem
Hobijs! Aktīvākajām zeķu adīšanas vietā pa pirmo zorti👍

     [+] [-]

, 2021-11-21 15:12, pirms 2 gadiem
Gabiitis rakstīja: Hobijs! Aktīvākajām zeķu adīšanas vietā pa pirmo zorti👍
Ja no sporta neko nesajēdzi,tad labāk klusē!!!