Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI florbola līga sievietēm startēs Kocēnos

ELVI florbola līga sievietēm startēs Kocēnos
ELVI florbola līgas sievietēm čempioņu kauss. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien pulksten 15.00 ar spēli starp pērnā pavasara Superfināla dalībniecēm "Rubene" un FK "Ķekava" starts tiks dots ELVI florbola līgas sievietēm jaunajai sezonai. Mačs notiks nu jau divpadsmitkārtējās valsts čempiones "Rubenes" laukumā – Kocēnu sporta namā.

Šajā sezonā ELVI florbola līgā spēlēs piecas komandas, taču medaļu pretendentes starp tām ir tikai trīs - "Rubene", FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Regulārajā turnīrā šiem trim klubiem daudzveidīgāku spēļu praksi nodrošinās vēl divas komandas – Igaunijas sieviešu izlase, kas mūsu čempionātu saviem treniņiem izmantos jau trešo sezonu no vietas, un Latvijas U19 meiteņu izlase, kas gatavojas nākamajā pavasarī paredzētajam pasaules čempionātam.

Turnīra nolikums nosaka, ka ka gadījumā, ja čempionātam pieteikušās četras komandas, kā tas ir šosezon, regulārajā turnīrā tās aizvadīs piecus apļus. Ņemot vērā, ka abas izlašu vienības uz ELVI florbola līgas sievietēm godalgām pretendēt nevarēs, regulārā turnīra uzvarētāja no trim jau pieminēto klubu komandām automātiski kvalificēsies Superfinālam, bet abas pārējās sacentīsies pusfinālā. Zaudētājām būs jāsamierinās ar bronzas medaļām, bet uzvarētājas arī iekļūs Superfinālā, kur cīnīsies par Latvijas čempioņu titulu un ceļojošo kausu.

Ja salīdzina ar iepriekšējo sezonu, tad šoruden ELVI florbola līgā sievietēm vairs nespēlēs Rīgas FK NND un Cēsu "Lekrings". Abas šīs komandas izvēlējušās piedalīties Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1.līgā.

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm paredzēts ne tikai abu Superfināla dalībnieču duelis, bet arī vēl viena spēle – pulksten 16.00 "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņems Igaunijas sieviešu izlasi.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.