Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" mēģinās revanšēties igauņiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" mēģinās revanšēties igauņiem
Cēsu "Lekrings" - uz Igauniju pēc revanša
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien Hipolīzings Florbola čempionāta Vīriešu virslīgā notiks trīs spēles. Iespējams, interesantākā no tām norisināsies ārpus Latvijas – Igaunijas pilsētā Jegevā, kur pie vietējā florbola kluba "Jõgeva SK Tähe" viesosies turnīra līderi – Cēsu "Lekrings".

Čempionāta pirmajā aplī abas komandas jau mērojās spēkiem. Toreiz Cēsīs ar 5:4 uzvarēja Igaunijas florbolisti, sagādājot "Lekringam" pirmo zaudējumu šosezon. Pa šo laiku cēsniekiem gadījies paklupt vēl tikai vienu reizi (2:4 pret "RTU/Inspecta"), bet visās pārējās spēlēs svinētas uzvaras, lielākoties – ļoti pārliecinošas. Zaudējuma rūgtumu "Lekrings" nav izjutis jau deviņas spēles pēc kārtas. Vai uzvaru sēriju izdosies pagarināt līdz desmit? Tas būs zināms pēc spēles, kura sāksies pulksten 16.

Pārējos divos šodienas mačos "Rubene" Kocēnos uzņems "Ulbroku" (pulksten 17), bet "RTU/Inspecta" viesosies pie "Valmieras" (pulksten 19). Par šo spēļu favorītiem būtu jāuzskata "Rubene" un "RTU/Inspecta", lai gan šīgada čempionāts tieši ar to ir interesants, ka arī turnīra pastarīši mēdz sagādāt pārsteigumus... Uz abām šīm spēlēm jāpaspēj "Ulbrokas" trenerim un "RTU/Inspecta" spēlētājam Aināram Juškēvičam – jācer, ka viņam viss izdosies.

Divas spēles šodien paredzētas arī Hipolīzings Florbola čempionāta Sieviešu virslīgā. Turnīra līderes Kocēnu "Rubene" pulksten 14 pie sevis uzņems 3. vietas īpašnieces – "Ķekavu", bet pulksten 16 Rīgā, Ezerkrastu vidusskolā, notiks galvaspilsētas derbijs – "Rīgas Lauvas/LSPA", būdamas laukuma saimnieču godā, centīsies atņemt punktus turnīra vicelīderēm – "RSU/Salming".

Izmatotie resursi: floorball.lv