Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas novads" parausta lauvas aiz ūsām

"Ķekavas novads" parausta lauvas aiz ūsām
"Rīgas lauvas/Errea" sastāvā rezultatīvākā bija Evelīna Garbare
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgā noslēgusies arī otra spēle. "Rīgas lauvas/Errea" viesos aizraujošā un rezultatīvā spēlē ar 10:6 uzvarēja "Ķekavas novadu". Pēc šīs uzvaras rīdzinieces turnīra tabulā no trešās vietas atpaliek tikai par vienu punktu.

Pēc aizvadītā pirmā perioda bija skaidrs, ka spēle būs līdzīga, jo "Rīgas lauvas/Errea" atradās vadībā ar minimālu pārsvaru - 3:2. Otrā trešdaļa izvērtās ļoti interesanta, jo jau perioda sākumā lauvenes palielināja rezultāta starpību līdz 4:2, bet tad māsas Vancānes piecu minūšu laikā ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzīja "Ķekavas novadu" vadībā (5:4). Lauvenes rezultātu spēja izlīdzināja un līdz perioda beigām iemeta vēl trīs golus - 8:5 (divus vārtus viņas guva, spēlējot skaitliskajā vairākumā). Toties pēdējais periods bija mazrezultatīvs - laukuma saimnieces iemeta vienus vārtus, bet viešņas divus. Spēle noslēdzās ar "Rīgas lauvas/Errea" uzvaru - 10:6.

"Ķekavas novdas" galvenais treneris Ints Vancāns portālam Sportacentrs.com pastāstīja: "Mūsu komandā ir trīs jaunas vārtsardzes, kurām uzreiz startēt virslīgā ir grūtāk, bet mums tagad ir vārtsargu treneris un meitenēm progress ir jūtams katrā spēlē. Šogad vairs nē, bet nākamgad mūsu komandai būs uzvaras arī."

"Ķekavas novads" – "Rīgas lauvas/Errea" - 6:10 (2:3, 3:5, 1:2)

Metienu attiecība:
30:40 (8:25, 8:15, 6:13)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas novads" - Aija Vancāne 4 (2+2), Līga Vancāne 3 (3+0), Kristīna Degina 3 (1+2).
"Rīgas lauvas/Errea" - Evelīna Garbare 4 (3+1), Elīna Ivanova 4 (2+2), Diāna Zeipe 3 (2+1), Iveta Kreišmane 3 (1+2), Māra Stapkēviča 2 (1+1).

Šodien jau notikušajā vīriešu Virslīgas spēlē: Lielvārdiešiem neizdevās revanšēties "Ulbrokai", bet sieviešu Virslīgas spēlē: Studentes vēlreiz uzvarēja komandu "Ķekava/AXA".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2010-12-19 19:18, pirms 13 gadiem
Sezona tikai pusē, kāpēc lai nebūtu arī uzvaras?

  +1 [+] [-]

, 2010-12-19 20:22, pirms 13 gadiem
ZandaB rakstīja: Sezona tikai pusē, kāpēc lai nebūtu arī uzvaras?
ko Tu nesaproti? ja Tu par komentāru, tad šis gads jau tulīt beigsies un nākamā 2011 gada spēlēs būs uzvaras