Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Nepārspējamā "Rubene" turpina uzvaru sēriju

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Nepārspējamā "Rubene" turpina uzvaru sēriju
Kocēnu "Rubene". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra līdere "Rubene" (Kocēni), kas pirmajā posmā svinēja uzvaras visās 14 spēlēs, arī otro posmu sāka ar pārliecinošu panākumu, savā laukumā ar 10:2 sakaujot komandu FK "Ķekava". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 5 (4+1) punktiem bija Emīlija Salaciete. Otro posmu ar uzvaru sākusi arī "Līgatne", kas šodien savā laukumā ar 9:1 sagrāva Rīgas komandu "NND/RJTC". Rezultatīvākā uzvarētāju sastāvā ar 5 (1+4) punktiem bija Liene Adamane. Arī Cēsu "Lekrings" otrā posma ievadā svinēja uzvaru - cēsnieces šovakar savā laukumā ar 8:2 sagrāva komandu "Irlava/Tukums-Slampe". Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Kate Meldere un Katrīna Dārta Kārkliņa.

Kocēnu "Rubene" regulārā turnīra pirmajā posmā visas savas pretinieces pārspēja pa divām reizēm, tostarp arī "Ķekavu", kas ilgi bija tabulas līdere, bet pirms šodienas mača bija atkāpusies uz trešo pozīciju. Kocēnu sporta namā notikušā mača rezultātu jau 2. minūtē atklāja mājinieču uzbrukuma līdere Laura Gaugere (1:0), bet 12.minūtē rezultāts atkal bija neizšķirts (1:1), jo ar vārtu guvumu atbildēja ķekaviete Rebeka Kārkliniece. Līdz pirmajam pārtraukumam pa golam iemeta kocēnietes Marta Lība Zameza un Emīlija Salaciete, izvirzot laukuma saimnieces vadībā ar 3:1. Jau otrās trešdaļas laikā "Rubene" praktiski salauza savu viešņu pretestību (8:1), bet galarezultātā turnīra tabulas līderes svinēja kārtējo pārliecinošo uzvaru – 10:2.

"Līgatne" savā laukumā sakauj Rīgas "NND/RJTC"

"Līgatne" regulārā turnīra otro posmu sāka ar spēli savā laukumā, bet tās pretiniece bija Rīgas komanda "NND/RJTC", kuru līgatnietes šosezon jau divas reizes pieveikušas. Arī trešajā tikšanās reizē izpaudās iespaidīgs vidzemnieču pārsvars. Pēc pirmā perioda viņas gan atradās vadībā tikai ar 2:1. Vispirms pa bumbiņai pretinieču vārtos ieraidīja Madara Adamane un Agnese Broliša, bet 18. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja rīdziniece Marta Reke. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā cīņā bija viešņu goda vārti. Otrās trešdaļas laikā "Līgatne" izvirzījās vadībā ar 6:1, bet visā spēlē triumfēja ar 9:1.

Cēsu "Lekrings" trešo reizi pieveic irlavnieces

Cēsu "Lekrings" turnīra pastarīti "Irlava/Tukums-Slampe" regulārā turnīra pirmajā posmā bija uzvarējusi gan savā laukumā, gan viesos. Otrā posma pirmajā kārtā abas komandas tikās Cēsīs. Jau pirmā perioda laikā mājinieces ieguva četru vārtu pārsvaru (4:0). Divus vārtus guva Olīvija Jarohoviča, bet pa vieniem – Katrīna Dārta Kārkliņa un Betija Raseiceva. Spēles vidū Cēsu komanda atradās vadībā ar 7:0. Tikai tad divus vārtus pēc kārtas iemeta Irlavas florbolistes (2:7), ar goliem izcēlās Elīza Jākobsone un Ieva Pauniņa. Pirms pēdējās trešdaļas cēsnieces atradās vadībā ar 8:2, bet pēdējā periodā vārti netika gūti - "Lekrings" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...