Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Līgatne" zaudē "Sparta Tallinn"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Līgatne" zaudē "Sparta Tallinn"
"Līgatne". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā notika viena spēle - "Līgatne", viesojoties Igaunijā pie "Sparta Tallinn", piedzīvoja zaudējumu ar 1:13. Goda vārtus līgatniešu labā guva Ināra Paegle.

Spēlē, kas notika Tallinā, līgatnietes jau pirmā perioda laikā nonāca iedzinējās ar 0:2. 30. minūtē, kad tallinietes bija iemetušas jau četrus golus, ar vārtu guvumu izcēlās Līgatnes komandas spēlētāja Ināra Paegle – 1:4. Kā vēlāt izrādījās, tiešajā mačā bija līgatniešu vienīgie gūtie vārti. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieces atjaunoja četru vārtu pārsvaru (5:1), bet visā spēlē "Sparta Tallinn" bija pārāka ar 13:1.

Par labāko spēlētāju Līgatnes komandā tika atzīta Katrīna Banka, kura šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās. Labākās spēlētājas balvu Igaunijas komandā saņēma Kristija Rikberga, kura ar 6 (1+5) punktiem bija rezultatīvākā. Pēc šīs uzvaras komandai "Sparta Tallinn" turnīra tabulā ir jau 18 punktu, bet joprojām priekšpēdējā vieta. "Līgatne" ar 13 punktiem atrodas pēdējā pozīcijā. Rīt pulksten 14.30 abas komandas turpat Tallinā aizvadīs vēl vienu savstarpēju spēli.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...