Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

papildināts "Ķekava/AXA" pieveic savas novadnieces, "Rīgas lauvas/Errea" zaudē Valmierā

"Ķekava/AXA" pieveic savas novadnieces, "Rīgas lauvas/Errea" zaudē Valmierā
Komanda FK "Ķekava/AXA"
Foto: Ēriks Biters

Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīgā šodien notika divas spēles. Jau trešo reizi tikās abas Ķekavas komandas un arī šoreiz "Ķekava/AXA" bija pārāka par "Ķekavas novadu" - 8:5. Nedaudz negaidīts rezultāts fiksēts Valmierā, kur vietējā "Valmiera/BSS" pārliecinoši ar 8:3 uzvarēja "Rīgas lauvas/Errea".

Laukuma saimnieces lomā bija "Ķekava/AXA", bet kā viešņa - "Ķekavas novads". Spēles pirmais periods noslēdzās ar "Ķekava/AXA" vadību - 4:2. Arī pēc aizvadītā otrā perioda vadībā ar 7:4 atradās "Ķekava/AXA" florbolistes. Trešās trešdaļas sākumā "Ķekavas novads" spēlētājas neveiksmīgi nospēlēja, raidot bumbiņu savos vārtos (4:8), bet spēles pamatlaika pēdējā minūtē novadnieces bija precīzas - bumbiņa tika iemesta arī pretinieču vārtos (5:8). Spēle noslēdzās ar "Ķekava/AXA" uzvaru - 8:5.

Spēles protokols no mača starp "Valmiera/BSS" un "Rīgas lauvas/Errea" pagaidām vēl nav pieejams, bet, kā portālu Sportacentrs.com informēja Rīgas komandas treneris Jurijs Fedulovs, kurš gan pats šajā mačā nepiedalījās, valmierietes uzvarējušas ar 8:3. Svarīgākais jaunums ir tas, ka "Valmiera/BSS" rindas papildinājušas uzreiz piecas spēlētājas no 1. līgas komandas "Rubene-1". Jāpiebilst, ka pēdējās Latvijas čempionāta spēles valmierietes bija spiestas aizvadīt tikai astoņu laukuma spēlētāju sastāvā. Arī pretinieču sastāva papildinājums neesot licis lauvām pienācīgi novērtēt sāncenšu spēku. Kamēr rīdzinieces vairāk centušās vārtus gūt pēc individuālām darbībām, valmierietes nodemonstrējušas labu komandas spēli un savas pretinieces apspēlēja kā pēc notīm - 8:3.

"Ķekava/AXA" – "Ķekavas novads" - 8:5 (4:2, 3:2, 1:1)

Metienu attiecība:
42:22 (19:8, 15:8, 8:6)
Rezultatīvākās:
"Ķekava/AXA" - Dina Štāle 3 (2+1), Paula Kudrjavceva 3 (2+1), Ieva Berga 3 (1+2).
"Ķekavas novads" - Aija Vancāne 4 (3+1), Līga Vancāne 3 (1+2), Kristīna Degina 2 (0+2).

"Valmiera/BSS" – "Rīgas lauvas/Errea" - 8:3 (2:1, 1:2, 5:0)

Metienu attiecība:
27:33 (7:13, 8:14, 12:6)
Rezultatīvākās:
"Valmiera/BSS" - Madara Rudzīte 4 (2+2), Zane Darša 3 (1+2), Ieva Jurkāne 2 (2+0), Lība Daija Mikova 2 (1+1), Inga Stulpāne 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...