Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/Vinda" pārspēj vicelīderes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera/Vinda" pārspēj vicelīderes
"Valmiera/Vinda"
Foto: www.fk-valmiera.lv

Šodien Hipolīzings florbola čempionāta sieviešu virslīgā tika aizvadītas divas spēles. Vienā no tām zināmu sensāciju sagādāja "Valmiera/Vinda" meitenes, kuras ar 6:4 pieveica turnīra vicelīderes - "RSU Runway/Salming" florbolistes.

Kocēnos notikusī spēle aizritēja ļoti sīvi – pirmo divu periodu laikā četras reizes vadībā izvirzījās valmierietes, bet Rīgas komanda tikpat reižu spēja rezultātu izlīdzināt. Tikai pēdējās trešdaļas sākumā, kad "Valmiera/Vinda" labā pa golam vēl iemeta Dace Āboliņa un Indra Beķere, "RSU Runway/Salming" meitenēm vairs neatradās nekādu pretargumentu un nācās atzīt sāncenšu pārākumu, piekāpjoties ar 4:6.

"RSU Runway/Salming" treneris Andris Pīlups pēc spēles uzteica pretinieces, uzsvērdams, ka valmierietes uzvarēja pelnīti, jo spēlēja ar lielu pašatdevi. Runājot par savas komandas zaudējuma iemesliem, treneris atzina, ka viņa meitenēm šodien bija ļoti daudz kļūdu, sevišķi aizsardzībā. Bez tam nebija īstas komandas spēles, kā dēļ katrā trešdaļā tika mēģināti citi virknējumi, nebija arī īstu līderu. Apsveicot "Valmieru/Vindu" ar uzvaru, Andris Pīlups gan arī piemetināja, ka izšķirošās spēles vēl tikai priekšā.

Latvijas Hipolīzings florbola sieviešu virslīga, 16. janvāris:

"Valmiera/Vinda" - "RSU/Salming" – 6:4 (2:2, 2:2, 2:0)

Metienu attiecība:
22:20 (8:8, 7:6, 7:6)
Rezultatīvākās:
"Valmiera/Vinda" – Indra Beķere 4 (2+2), Luīze Biļinska 4 (1+3).
"RSU/Salming " – Marta Spure 2 (1+1), Santa Torstere 2 (0+2).

"Rīgas lauvas/LSPA" - "Liepājas Universitāte" – 12:2

Izmantotie resursi: floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-01-16 15:53, pirms 14 gadiem
Prieks par Valmieras meitenēm.