Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

papildināts "RSU/Runway" zaudē pirmo punktu, "Ķekava/AXA" apsteidz "Rubeni"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RSU/Runway" zaudē pirmo punktu, "Ķekava/AXA" apsteidz "Rubeni"
"RSU/Runway"
Foto: www.rsufloorball.lv

Šodien Latvijas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā pirmo punktu zaudēja turnīra pārliecinošās līderes - "RSU/Runway" florbolistes, kas viesos tikai pagarinājumā ar 2:1 pārspēja Kocēnu "Rubeni". Turnīra tabulā kocēnietes apdzina "Ķekava/AXA", kas no izbraukuma spēles pret "Irlava/Tukums" atgriezās ar trim punktiem pūrā - 7:2.

"Rubene" un "RSU/Runway" šosezon tikās jau trešo reizi. Gan pirmajā spēlē, kas notika Kocēnos, gan otrajā, kas notika Rīgā, jau pamatlaikā uzvarēja "RSU/Runway". Arī šodien tieši rīdzinieces bija tās, kas atklāja rezultātu – 13. minūtē Tatjanas Varšas piespēli vārtu guvumā pārvērta Luīze Biļinska (1:0). Tiesa, mājiniecēm vajadzēja tika nedaudz vairāk par minūti, lai atjaunotu neizšķirtu rezultātu – Edīte Bankava, kurai asistēja Linda Līce, panāca 1:1. Kā izrādījās, tie bija pēdējie pamatlaikā gūtie vārti... Jau pēdējā trešdaļā spēles iniciatīva sāka pāriet viešņu rokās, bet pagarinājumā metienus pa pretinieču vārtiem izdarīja tikai "RSU/Runway" spēlētājas. Tādēļ nebija nekāda pārsteiguma, ka papildlaika pēdējā minūtē rezultāts kļuva 2:1 Rīgas komandas labā. Arī uzvaras vārtu autore bija Luīze Biļinska, kurai šoreiz piespēlēja Signe Ercena.

"Rubenes"galvenais treneris Jānis Dainis sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja, ka līdz spēles vidum ievērojams pārsvars bijis viņa komandai, tikai žēl, ka meitenes nekādi nav varējušas gūt vārtus - metušas garām no visizdevīgākajām situācijām. Kaut vai epizode, kurā Edīte Bankava apvadīja ne tikai aizsardzes, bet arī vārtsardzi, lai pēc tam no 30 centimetru attāluma aizmestu bumbiņu garām tukšiem vārtiem... Pamatlaika pēdējās septiņās minūtēs un papildlaikā laukumā jau pilnībā dominēja rīdzinieces, kuras pašlaik noteikti ir fiziski stiprākas. Kā būs pavasarī? Tad jau redzēs...

Irlavā jau pirmā perioda vidū FK "Ķekava/AXA" izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr līdz pārtraukumam irlavnieču un tukumnieču apvienotā komanda vienus vārtus atguva – 1:2. Māca turpinājumā viešņas pārņēma iniciatīvu un otrajā trešdaļā guva vēl trīs vārtus, bet pēdējā – divus. "Irlava/Tukums" uz to spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu raidījumu pašā spēles izskaņā. Pateicoties šodienas panākumam ķekavietēm tagad ir jau 28 punkti un turnīra tabulā viņas apdzina "Rubeni", pakāpjoties uz otro vietu. Tiesa, konkurentēm vēl ir viena spēle rezervē.

Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 15. janvāris

"Rubene" - "RSU/Runway" 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:1)

Metienu attiecība:
27:31 (10:7, 10:9, 7:10, 0:5)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" –Luīze Biļinska 2 (2+0).

"Irlava/Tukums" – FK "Ķekava/AXA" 2:7 (1:2, 0:3, 1:2)

Metienu attiecība:
18:34 (7:9, 5:12, 6:13)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava/AXA" – Dace Āboliņa 2 (2+0), Elīna Drēziņa 2 (1+1), Laura Vancāne 2 (1+1), Lana Kuzņecova 2 (1+1), Dina Štāle 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2011-01-16 02:07, pirms 13 gadiem
opā, tad jau Rubenei vēl ir iespēja RSU komandai sagādāt arī pirmo zaudējumu