Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"RSU Runway/Salming" turpina uzvaru sēriju

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RSU Runway/Salming" turpina uzvaru sēriju
"RSU Runway/Salming"
Foto: Mārtiņš Šults

Noslēgumam tuvojas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas regulārā turnīra spēles. Savu priekšpēdējo maču pirms izslēgšanas spēlēm vakar aizvadīja "RSU Runway/Salming" un "Ķekava". Rīdzinieces izcīnīja jau savu piekto uzvaru pēc kārtas, Olimpiskajā sporta centrā pieveikdamas pretinieces ar 5:3.

Kamēr "RSU Runway/Salming" regulārajā turnīrā ir izcīnījušas 2. vietu un nevar ne pakāpties augstāk, ne nokrist zemāk, ķekavietēm ir teorētiskas cerības apdzīt "Valmiera/Vinda" meitenes, pakāpjoties uz 3. vietu turnīra tabulā. Starptautiskajā sieviešu dienā tas gan tomēr nenotika, lai gan pēc pirmā perioda ar 1:0 vadībā atradās viešņas (vārtus "Ķekavas" labā guva KatrīnaBanka).

Visrezultatīvākā šajā mačā izrādījās otrā trešdaļa – 27. minūtē Aija Kuncīte panāca izlīdzinājumu (1:1), bet nākamo astoņu minūšu laikā vēl divus vārtus guva Santa Torstere un vienus Diāna Isjomina, izvirzot Rīgas komandu vadībā ar 4:1. Periods gan noslēdzās ar ķekavietes Diānas Štālas golu - 4:2. Pēdējā periodā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 43. minūtē Aija Kuncīte panāca 5:2, bet 58. Ieva Berga samazināja rezultāta starpību – 5:3.

Hipolīzings Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 8. marts:

"RSU Runway/Salming" - "Ķekava"– 5:3 (0:1, 4:1, 1:1)

Metienu attiecība:
23:24 (6:6, 11:8, 6:10)
Rezultatīvākās:
"RSU Runway/Salming" – Aija Kuncīte 3 (2+1), Santa Torstere 3 (2+1), Diāna Isjomina 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv