Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Komanda bez mājām uzņems “Ķekavas Bulldogs/NND”

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Komanda bez mājām uzņems “Ķekavas Bulldogs/NND”
"Ķekavas Bulldogs/NND"
Foto: Floorball.lv

Latvijas sieviešu florbola čempionātā šovakar paredzēta viena spēle, kurā “NND/RJTC” savā “mājas” spēlē uzņems “Ķekavas Bulldogs/NND”.

Galvaspilsētas komanda, kuras sastāvu veido gados ļoti jaunas florbolistes, kurām pievienojušās vairākas ļoti pieredzējušas dalībnieces aizvadījušas divas spēles čempionātā. Vispirms savās mājās ar rezultātu 1:8 piekāpjoties FK “Ķekava”, bet pēc tam Kocēnos ar 2:6 atzīts “Rubene-1” pārākums. Pirmajā spēlē neviena no spēlētājām pie rezultativitātes punktiem netika, jo sāncenses bumbiņu pamanījās raidīt savā cietoksnī. Kocēnos turpretim četras spēlētājas nopelnīja pa vienam rezultativitātes punktam. Ar vārtu guvumiem atzīmējās Marta Reke un Annija Gobiņa.

Ar rezultatīvu sniegumu nevar lepoties arī “Ķekavas Bulldogs/NND”, kas aizvadījušas vienu spēli, izbraukumā ar rezultātu 0:8 kapitulējot pašreizējām čempionēm “Rubenei”. Toreiz par labāko spēlētāju komandā atzina Santu Kazaini.

Lai gan šovakar (spēles sākums pulksten 20:30) par mājiniecēm nomināli uzskatāmas “NND/RJTC”, spēle tiks aizvadīta sāncenšu mājvietā Ķekavā. Tāpat vēl sezonas gaitā komandai mājas spēle ieplānota Ziemeļvalstu ģimnāzijā, bet pārējām mājas spēlēm norises vieta vēl nav norādīta, kas liek secināt, ka īsta sava laukuma vienībai šajā sezonā nemaz nav.