Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Līgatne" uzvar "Lekringu" un pakāpjas uz trešo vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Līgatne" uzvar "Lekringu" un pakāpjas uz trešo vietu
"Līgatne". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē "Līgatne" ar 7:1 uzvarēja Cēsu komandu "Lekrings", pakāpjoties uz trešo pozīciju turnīra tabulā. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija komandas kapteine Agnese Broliša.

Tikai pagājušajā vasarā izveidotā florbola komanda "Līgatne" pirmo reizi krustoja nūjas ar Cēsu "Lekringu". Jau pirmā perioda laikā pēc māsu Madaras un Lienes Adamaņu goliem, kā arī Līgatnes komandas kapteines Agneses Brolišas precīzā metiena mājinieces izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā līgatnietes guva vēl trīs bezatbildes vārtus (6:0). Tikai 50.minūtē beidzot uzgavilēt varēja arī cēsnieces – 1:0, goda vārtus, kā vēlāk izrādījās, iemeta Dārta Malkava. Punktu šim mačam ar precīzu metienu pielika mājiniece Agnese Broliša, nodrošinot komandai "Līgatne" pārliecinošu uzvaru ar 7:1.

Rezultatīvākā uzvarētāju komandā ar 4 (3+1) punktiem bija kapteine Agnese Broliša. Divus vārtus guva Elīza Elizabete Bērziņa, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Liene un Madara Adamanes, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Dina Štāle, kas izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Par labāko starp cēsniecēm atzina goda vārtu autori Dārtu Malkavu. Komanda "Līgatne" pēc šīs uzvaras ar 15 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas trešo vietu, bet Cēsu "Lekrings" ar četriem punktiem joprojām ieņem 6. vietu.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...