Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" regulāro turnīru noslēdz ar nevainojamu bilanci

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" regulāro turnīru noslēdz ar nevainojamu bilanci
"Rubene". Foto: floorball.lv

Šodien savu pēdējo regulārā turnīra spēli aizvadīja ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabulas līdere "Rubene" (Kocēni). Kocēnietes savā laukumā ar 20:3 sakāva Rīgas komandu "NND/RJTC", svinot 14. uzvaru tikpat mačos. 8 (5+3) punktus uzvarētāju rindās sakrāja Simona Grāpēna, bet vēl rezultatīvāka ar 11 (2+9) punktiem bija Laura Gaugere. Arī pirmā no trim šīsdienas spēlēm notika Kocēnu sporta namā, kur komanda "Rubene-1" ar 6:4 pārspēja "Līgatni". Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Elīna Sirmā. Trešā spēle norisinājās Irlavas sporta namā, kur turnīra pastarīte "Irlava/Tukums-Slampe" uzņēma vicečempioni "Ķekavas Bulldogs/NND". Ķekavietes burtiski sagrāva laukuma saimnieces, svinot uzvaru ar 19:0. Visus 16 irlavnieču metienus atvairīja vārtsardze Jana Filipsone, bet uzbrukumā ar attiecīgi desmit un deviņiem rezultativitātes punktiem izcēlās Anna Mūrniece un Elīna Dīce.

Kocēnu "Rubene" jau labu laiku pirms regulārā turnīra noslēguma bija nodrošinājusi sev pirmo vietu, jo šosezon bijusi pārāka par visām konkurentēm. Ar Rīgas "NND/RJTC" kocēnietes gan vēl nebija tikušās, jo pirmā spēle nenotika – pretiniecēm tajā tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:5. Šīsdienas maču, kas norisinājās Kocēnu sporta namā, ļoti pārliecinoši sāka mājinieces, nepilnu divu minūšu laikā izvirzoties vadībā ar 2:0. Pa bumbiņai viešņu vārtos ieraidīja Laura Gaugere un Lība Daija Mikova. Rīgas florbolistes atbildi parādā nepalika – 2. minūtes vidū Klinta Rovīte meistarīgi izpildīja soda metienu, rezultāta starpību samazinot līdz minimumam – 1:2. Tomēr īsti līdzvērtīgu cīņu "NND/RJTC" nespēja piedāvāt – pēc pirmā perioda rīdzinieces zaudēja ar septiņu vārtu starpību (2:9), bet pēc otrā – ar deviņu vārtu starpību (3:12). Pēdējā trešdaļā "Rubene" iemeta astoņus bezatbildes vārtus un varēja regulāro turnīru noslēgt ar ļoti pārliecinošu panākumu – 20:3.

"Rubene-1" savā laukumā pārspēj "Līgatni"

Kocēnu "Rubene-1" šorīt savā laukumā uzņēma komandu "Līgatne", kam pirmā riņķa mačā pretinieču laukumā piekāpās pēcspēles metienos – 4:5. Arī atbildes spēli veiksmīgāk sāka līgatnietes, kas 8. minūtē pēc Elīnas Drēziņas precīzā raidījuma izvirzījās vadībā ar 1:0, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas sākumā laukuma saimniecēm vajadzēja mazāk par četrām minūtēm, lai pārņemtu vadības grožus – 2:1, ar goliem izcēlās Madlēna Rozīte un Elīna Sirmā. Spēles vidū rezultāts bija neizšķirts (3:3), bet pirms pēdējā perioda vadībā ar 4:3 atradās līgatnietes, jo vārtus guva Ieva Dimante. Pēdējo 20 minūšu laikā "Līgatne" pie vārtu guvumiem vairs netika, bet komandas "Rubene-1" labā pa golam iemeta Madlēna Rozīte, Elīna Sirmā un Dinija Pinkule, nodrošinot uzvaru ar 6:4.

"Ķekavas Buldogs/NND" Irlavā gūst rekorduzvaru

Gan "Irlava/Tukums-Slampe", gan "Ķekavas Bulldogs/NND" regulārajā turnīrā bija atlicis aizvadīt pa divām spēlēm, interesanti, ka tie ir šo abu komandu savstarpējie mači. Pirmais duelis notika šodien Irlavā. Pirmais periods par iespējamu mājinieču sagrāvi vēl neliecināja, lai gan vadībā ar 3:0 izvirzījās ķekavietes. Pa golam iemeta Anna Mūrniece, Elīna Dīce un Elizabete Ozoliņa. Otrās trešdaļas laikā viešņas guva vēl piecus bezatbildes vārtus (8:0), bet pēdējā periodā "Ķekavas Bulldogs/NND" pamatīgi saārdīja laukuma saimnieču aizsardzību, svinot rekorduzvaru ar 19:0.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2022-02-06 17:43, pirms 2 gadiem
Laurai Gaugerei 11 punkti spēlē!!! Bravo!!!