Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Kocēnu derbijā "Rubene" uzvar komandu "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu derbijā "Rubene" uzvar komandu "Rubene-1"
Ar bumbiņu Marta Lība Zameca (Rubene). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgā sievietēm Kocēnu sporta namā spēkiem mērojās abas vietējās komandas - "Rubene-1" un "Rubene". Jau 18. uzvaru 18 spēlēs svinēja pašreizējā čempione "Rubene", kas šoreiz sava kluba jaunās florbolistes pārspēja ar 8:4. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā sakrāja Marta Lība Zameca, Laura Gaugere un Egija Katrīne Briede. Citās spēlēs "Ķekavas Bulldogs/NND" ar 7:3 uzvarēja "Ķekavu", "Līgatne" ar 8:4 - Rīgas "NND/RJTC", bet Cēsu "Lekrings" ar 5:0 - komandu "Irlava/Tukums-Slampe".

Kocēnu sporta namā nūjas krustoja divas pirmās grupas komandas – 3. vietas īpašniece "Rubene-1" uzņēma nevainojamo "Rubeni". Pirmā perioda laikā pašreizējā čempione "Rubene" pēc Martas Lības Zamecas un Lauras Gaugeres precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. 23. minūtē ar rezultatīvu metienu izcēlās komandas "Rubene-1" uzbrukuma līdere Elīna Sirmā, atjaunojot intrigu – 1:2. Turpinājuma šai ofensīvai gan nebija – pēc otrās trešdaļas čempionēm bija jau četru vārtu pārsvars (6:2). Galarezultātā "Rubene" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:4.

Izmantotie resursi:
floorball,lv

     [+] [-]

, 2022-03-06 07:54, pirms 2 gadiem
Laura Gaugere atkal uguņo!!!!