Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs/NND" ar Jermacānes sešiem goliem sakauj "Lekringu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs/NND" ar Jermacānes sešiem goliem sakauj "Lekringu"
Labākās spēlētājas: Inga Jermacāne (Ķekavas Bulldogs/NND) un Jolanta Kļava (Lekrings). Foto: PPB Media

ELVI florbola līgā sievietēm sesto panākumu pēc kārtas guvusi komanda "Ķekavas Bulldogs/NND", kas šodien savā laukumā ar 7:2 pieveica Cēsu "Lekringu". Uzvarētāju sastāvā ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās Inga Jermacāne (pirmslaulības uzvārds – Ametere). Citā spēlē otro uzvaru šosezon izcīnījusi Rīgas "NND/RJTC", kas šodien Irlavas sporta namā ar 9:5 pārspēja komandu "Irlava/Tukums-Slampe". Ļoti rezultatīva uzvarētāju rindās bija Klinta Rovīte, kuras kontā 6 (3+3) punkti. Čempione "Rubene" (Kocēni) guva jau 13. uzvaru 13 spēlēs, savā laukumā ar 11:0 sakaujot komandu "Līgatne". Visus pretinieču metienus, kuru gan bija tikai deviņi, atvairīja vārtsardze Sintija Bāliņa.

Pašreizējā vicečempiones titula īpašniece "Ķekavas Bulldogs/NND" regulārā turnīra otrajā pusē pamatīgi ieskrējusies un pirms šīsdienas mača bija izcīnījusi jau piecas uzvaras pēc kārtas. Šodien ķekavietes savā laukumā uzņēma Cēsu "Lekringu", ko pirmā apļa spēlē bija sakāvušas ar 11:4. Atbildes spēlē jau pirmajā tās periodā Ķekavas komanda pieteica savas pretenzijas uz vēl vienu panākumu, izvirzoties vadībā ar 5:0. Četrus golus iemeta Inga Jermacāne, bet vēl vienu – Dārta Derupa. Tikai 32. minūtē, kad mājinieces bija guvušas jau sešus vārtus (6:0), savu nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa Cēsu florbolistes Elīnas Tauriņas personā – 1:6. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 7:1, bet visā spēlē "Ķekavas Bulldogs/NND" bija pārāka ar 7:2.

"NND/RJTC" vēlreiz pārspēj komandu "Irlava/Tukums-Slampe"

Irlavā nūjas krustoja turnīra tabulas pastarītes – pēdējās vietas īpašniece "Irlava/Tukums-Slampe" uzņēma Rīgas komandu "NND/RJTC", kas savu vienīgo uzvaru šosezon bija svinējusi savā laukumā tieši pār irlavniecēm – 4:3. Atbildes spēles rezultāts tika atklāts tikai otrajā periodā – 22. minūtē ar precīzu metienu izcēlās rīdziniece Klinta Rovīte (1:0). 24. minūtē Marta Reke panāca jau 2:0. Ļoti drīz sekoja laukuma saimnieču atbilde, kas līdz otrajam pārtraukumam pēc Kristīnes Andrējevas, Valērijas Kurilo un Lindas Jēgeres metieniem izvirzījās vadībā ar 3:2. Pēdējā periodā 14 minūšu laikā viešņas guva četrus bezatbildes vārtus, atgūstot vadību – 6:3. Atlikušajā laikā "NND/RJTC" savu pārsvaru vēl palielināja un svinēja otro uzvaru šosezon – 9:5.

Čempionei "Rubenei" pārliecinoša uzvara pār "Līgatni"

Kocēnu "Rubene" savā laukumā uzņēma "Līgatni", kuru pirmā apļa mačā viesos bija uzvarējusi ar 8:5. Atbildes spēle izvērtās pavisam citādi – pirmā perioda laikā kocēnietes pēc Emīlijas Salacietes, Samantas Bērziņas un Lauras Gaugeres vārtu guvumiem izvirzījās vadībā ar 3:0, bet otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieces guva vēl četrus bezatbildes vārtus, panākot jau 7:0. Arī pēdējā periodā "Rubene" savus vārtus nosargāja neieņemtus, bet pretinieču vārtsardzi sarūgtināja vēl četras reizes, svinot pārliecinošu panākumu ar 11:0.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...