Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Māsas Bankavas plosās - "Rubene" sagrauj valmierietes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Māsas Bankavas plosās - "Rubene" sagrauj valmierietes
Edīte Bankava kļuvusi par Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien notika viena Latvijas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle. "Valmiera/BSS" Kocēnos tikās ar "Rubeni" un piedzīvoja smagu zaudējumu ar 3:19. Uzvarētāju rindās neapturamas bija māsas Edīte un Zeltīte Bankavas, kuras divatā vien guva 20 rezultativitātes punktus.

Pirmos vārtus kocēnietes guva 7. minūtē – 1:0 (Unda Muravska), bet pēc tam mērķtiecīgi "audzēja" rezultātu savā labā – pēc pirmā perioda 4:0, pēc otrā – 8:2, bet, skanot spēles beigu signālam – 19:3. "Valmiera/BSS" sastāvā šoreiz nebija rezultatīvākās uzbrucējas – Ievas Jurkānes. Toties "Rubenes" rindās ļoti bagātu punktu ražu savāca gan Edīte Bankava (11), kura ar 63 (32+31) punktiem nu ir kļuvusi par Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju, gan Zeltīte Bankava (9), kura tajā pašā sarakstā pakāpās uz 3. vietu, gan arī Evita Rudzīte (7), kura jau ir čempionāta sestā rezultatīvākā spēlētāja. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas 2. vietā (39 punkti), bet valmierietes atrodas 5. vietā (20 punktu).

"Rubenes" galvenais treneris Jānis Dainis portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka valmierietes vismaz spēles sākumā turējušās labi, tomēr viņām ļoti pietrūcis trenera (komandas "Valmiera/BSS" trenere Zeltīte Bankava spēlē Kocēnu komandā). Šodien, atšķirībā no pirmajām divām spēlēm, ne pārāk veiksmīgi nostāvējusi valmieriešu vārtsardze Ilga Jēkabsone. Bez tam pretinieces neesot tikušas galā ar "Rubenes" uzbrucēju - Zeltītes un Edītes Bankavu saikni. Runājot par savu komandu, treneris atklāja, ka rezultāti mačos ar tik vājiem pretiniekiem neesot īsti rādītājs. "Rubenei" liela problēma ir tā, ka nav stabilas un rezultatīvas otrās maiņas. J.Dainis jau prognozēja, ka pusfinālā viņa meitenēm būšot jātiekas ar "Ķekava/AXA" florbolistēm.

Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 1. februāris

"Valmiera/BSS" - "Rubene" 3:19 (0:4, 2:8, 1:7)

Metienu attiecība:
13:61 (2:19, 6:20, 5:22)
Rezultatīvākās:
"Rubene" – Edīte Bankava 11 (6+5), Zeltīte Bankava 9 (4+5), Evita Rudzīte 7 (4+3), Linda Līce 3 (2+1), Liene Rajecka 3 (1+2), Madara Adamane 2 (1+1).
"Valmiera/BSS" – Madara Rudzīte 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2011-02-01 22:57, pirms 13 gadiem
opā