Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Grāpēnai neveiksme, Krūmiņš iemet uzvarā, Polim jāturpina cīņa

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Grāpēnai neveiksme, Krūmiņš iemet uzvarā, Polim jāturpina cīņa
"Warberg IC", foto: Warberg

Latvijas izlases florbolistiem mainīgas sekmes bijušas dažādu līmeņu izslēgšanas spēļu fāzēs. Čehijas Superlīgas pusfināla mačā zaudējumu piedzīvojusi Simona Grāpēna, bet Ralfs Polis turpat Čehijā zaudējis pirmo sēriju cīņā par vietas saglabāšanu līgā. Savukārt Zviedrijā ceļu pretim Superlīgai turpina bruģēt Morics Krūmiņš.

Grāpēnas klubs nespēj atspēlēties

Čehijas sieviešu florbola Ekstralīgas pusfināla otrajā mačā divu Ostravas komandu divcīņā neveiksmīgi piedzīvojis Simonas Grāpēnas pārstāvētais “1.SC Tempish Vitkovice”, kas savās mājās ar rezultātu 2:3 (0:1; 0:2, 2:0) piekāpās “FBC ČPP Bystron Group Ostrava” komandai. Tādējādi rezultāts sērijā kļuvis neizšķirts 1:1. Laukuma saimniecēm mača gaitā nācās nonākt iedzinējos ar 0:3 un pirmos vārtu komanda guva vien cīņas 48. Minūtē. Kad līdz pamatlaika beigām atlika vien piecas minūtes, deficītu izdevās samazināt arī līdz vienam precīzam raidījumam. Tomēr tik ļoti vajadzīgos trešos vārtus “Vitkovice” neguva un cīņu nācās zaudēt. Latvijas izlases uzbrucēja šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Krūmiņš iemet tukšos, komanda sper pirmo soli SSL virzienā

Izslēgšanas spēļu turnīru par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt Zviedrijas spēcīgākajā florbola līgā pārliecinoši sācis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Warber IC” savās mājās ar rezultātu 8:1 (3:1; 2:0; 3:0) apspēlēja “FBC Lerum”. Latvijas izlases aizsargs mača 47. minūtē atzīmējās ar vārtu guvumu, raidot bumbiņu pretinieku tukšos vārtos. Spēles turpinājumā Varbergas komandai izdevās realizēt arī soda metienu. Sērijā līdz kādas komandas divām uzvarām otrais mačs ieplānots 28. martā “FBC Lerum” komandas mājvietā.

Polim neveiksme izšķirošajā cīņā, par vietu līgā jāturpina cīņu

Neveiksmi izšķirošajā septītajā play-out spēlē par vietas saglabāšanu Čehijas florbola Ekstralīgā piedzīvojis Ralfa Poļa pārstāvētais “Sokoli Pardubice”, kas viesos ar 2:4 (1:1; 0:2; 1:1) atzina “Black Angels” komandai, tādējādi visā sērijā piedzīvojot zaudējumu ar 3:4. Māca piektajā minūtē Pardubices komanda izvirzījās vadībā, taču neilgi pirms pārtraukuma mājinieki rezultātu izlīdzināja, bet trešajā periodā ieguva jau 3:1 vadību. Visus trīs vārtus mājiniekiem bija guvis Matošs Burians. Trešajā periodā laukuma saimnieki guva arī ceturtos vārtus, uz ko viesi atbildēja tikai ar vienu precīzu raidījumu. Tas nozīmē, ka “Black Angels” ir nodrošinājuši vietu stiprāko komandu pulkā arī nākamajā sezonā, bet “Sokoli Pardubice” jāaizvada vēl viena sērija, kuras uzvarētāji nākamsezon spēlēs vadošo pulkā, bet neveiksminieki būs spiesti cīnīties otrajā līgā. Izšķirošajā septītajā spēlē neierasti mazs spēles laiks bija Latvijas izlases uzbrucējam Ralfam Polim, kurš laukumā pavadīja mazāk par desmit minūtēm, ar punktiem neizceļoties, bet cīņu pabeidza ar pozitīvu (+1) lietderību.