Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

“Classic” atkal nespēj uzvarēt mājās, sērija turpinās

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Classic” atkal nespēj uzvarēt mājās, sērija turpinās
Epizode no abu komandu cīņas, foto: Happee

Somijas spēcīgākajā florbola līgā iespēju nodrošināt vietu pusfinālā nav izmantojuši “Classic” spēlētāji, kas savās mājās ar rezultātu 4:7 piekāpās “Happee”. Sērijā gan joprojām ar 3:2 vadībā atrodas Tamperes vienība.

Pēc vienas spēles diskvalifikācijas “Classic” rindās atgriezās čehu leģionārs Adams Hemerka, kurš jau pirmajā minūtē izvirzīja vadībā laukuma saimniekus, bet perioda pēdējā minūtē pēc Hemerkas vārtu guvuma rezultāts kļuva neizšķirts 2:2. Mača gaitā komandām vairākas reizes nācās spēlēt skaitliski nevienādos sastāvos un vienu no daudzajiem vairākumiem prata izmantot viesi, kad Jonne Junkarinens 36. minūtē panāca 3:2 vadību. Trešajā periodā mājiniekiem vajadzēja atspēlēties, taču rezultāts turpināja augt viesu komandas labā. Vispirms ar metienu no centra līnijas viesi panāca 4:2, pēc tam Samuli Gronfors raidīja bumbiņu tukšajā vārtu stūrī, bet Stefans Hucli “Happee” pārsvaru spēja palielināt līdz 6:2. Mājinieku divi vārtu guvumi, spēlējot sešatā pret pieciem, ļāva vien samazināt deficītu līdz 4:7, taču par uzvaru cīnīties vairs nebija iespējams. Tādējādi rezultāts sērijā kļuvis 3:2 “Classic” komandas labā, bet pirmdien abas komandas aizvadīs sērijas sesto spēli, tiekoties “Happee” mājvietā.

Tikmēr svētdien savas piektās spēles aizvadīts “Westend Indians” un TPS, kā arī “Nokian KrP” un SPV. Abām mājinieču komandām ir iespējams nodrošināt vietu pusfinālā, kur pašlaik iekļuvuši vienīgi “Oilers”.

Somijas F-liiga, ¼ fināli

Komandas1.spēle2.spēle3.spēle4.spēle5.spēle6.spēle7.spēle
Oilers – LaSB13:25:4 (OT)15:47:2XXX4:0
Classic – Happee4:38:45:6 (OT)7:44:73:2
Nokian KrP – SPV6:25:66:18:53:1
Indians –TPS3:22:3 (OT)5:34:23:1