Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Krūmiņam ceturtā piespēle sezonā, komanda kļūst par līderi

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krūmiņam ceturtā piespēle sezonā, komanda kļūst par līderi
Morics Krūmiņš
Foto: Esa Takalo

Somijas spēcīgākajā florbola līgā kārtējo panākumu izcīnījis Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP”, kas savās mājās ar rezultātu 11:4 apspēlēja līgas jaunpienācējus “FBC Turku”. Latvijas izlases aizsargam šajā spēlē rezultatīva piespēle.

Zaudējuši sezonas ievadā savās mājās “Indians” komandai, “Nokian KrP” pie panākuma bija tikuši nākamajās sešās spēlēs, ieskaitot 5:4 uzvaru viesos pār pēdējo gadu nemainīgajiem čempioniem “Classic”. Mačā pret līgas jaunpienācējiem panākumu sērija tika turpināta, tiekot pie gana vieglas uzvaras ar rezultātu 11:4 (4:0, 5:2, 2:2). Latvijas izlases aizsargs trešās trešdaļas vidū asistēja Kanādas izlases uzbrucējam Valteri Vītakoski brīdī, kad kolēģis panāca 10:3. Līdz ar to sešās šīs sezonas spēlēs Krūmiņš atzīmējies ar 4 (0+4) rezultativitātes punktiem.

Gados jaunais Jona Rantala šajā spēlē atzīmējās ar 4 (2+2) rezultativitātes punktiem, tādējādi sasniedzot 300 gūto punktu robežu Somijas florbola virslīgā.

Vēl vienā mačā pašreizējā čempione "Classic" ar rezultātu 7:5 pieveica "EraViikingit", kas savulaik arī diktēja modi Somijas florbolā, bet pašlaik atrodas turnīra tabulas pašā astē,

Pēc izcīnītās uzvaras "Nokian KrP" kļuvusi par turnīra tabulas līdervienību, par diviem punktiem apsteidzot "Oilers" un "Classic". Turku komanda ar četriem punktiem ieņem pirmspēdējo vietu turnīra tabulā, bet "EraViikingit", kas zaudējuši jau sešas spēles pēc kārtas, ar trim punktiem atrodas pēdējā vietā.