Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Blumbergs atgriežas vārtos, latvieši rezultatīvi Vācijā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumbergs atgriežas vārtos, latvieši rezultatīvi Vācijā
Roberts Blumbergs
Foto: Ceskyflorbal

Pēc trīs spēļu pārtraukuma vārtos Čehijas florbola Superlīgas mačā atgriezies Roberts Blumbergs, kura pārstāvētā komanda gan turpina zaudēt. Tikmēr valmieriešu trio individuāli bija rezultatīvi komandas neveiksmē Vācijas Bundeslīgā. Jorens Malkavs Somijas junioros atzīmējies ar noraidījumu.

Blumbergs atgriežas vārtos, komandai trešā neveiksme pēc kārtas

Čehijas florbola Superlīgā zaudējumu trešo maču pēc kārtas piedzīvojis Roberta Blumberga pārstāvētais “TJ Sokol Kralovske Vinohrady”, kas šoreiz savās mājās ar rezultātu 2:5 (1:4, 0:1, 1:0) piekāpās “Predvyber.cz Mlada Boleslav”. Pēc ilgāka pārtraukuma vārtos atgriezās latviešu vārtsargs, kurš spēles laikā tika galā ar 24 no 29 pretinieku metieniem. Šī bija trešā spēle sezonā, kurā “Sokol” vārtus sargāja Blumbergs. Pašlaik gan visās trijās spēlēs nācies atstāt laukumu kā zaudētājam.

Latviešiem pa punktam, komandai neveiksme

Vācijas spēcīgākajā florbol līgā ar vārtu guvumu un divu minūšu noraidījumu nopelnījis Krišs Lužinskis, kamēr Laurim Alvim Stiprajam un Artūram Bračkam katram izdevās nopelnīt pa rezultatīvai piespēlei, taču viņu pārstāvētais “VfL Red Hocks Kaufering” savās mājās ar rezultātu 5:6 (1:3, 3:1, 1:2) piekāpās spēcīgajam “UHC Sparkasse Weissenfels”. Vēl 12 minūtes pirms pamatlaika beigām mājinieki bija minimālā vadībā, taču tad viesi panāca līdzsvaru, bet piecas minūtes pirms pamatlaika beigām – arī guva uzvaras vārtus.

Malkavam noraidījums komandas panākumā

Somijas U-22 florbola čempionātā pie panākuma izdevies tikt Jorena Malkava pārstāvētajam “Nokian KrP”, kas savās mājās ar rezultātu 7:4 (3:0, 3:1, 1:3) pieveica SPV komandu. Cēsnieks šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, maču noslēdzot ar divām soda minūtēm. Uzvarot visās četrās aizvadītajās spēlēs, “Nokian KrP” pašlaik ieņem otro vietu turnīra tabulā. Par punktu vairāk ir tikko uzveiktajiem SPV, kuri gan aizvadījuši divas cīņas vairāk.