Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Zariņš turpina cīņu par kausu, Ankudinova debitē ar uzvaru

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Zariņš turpina cīņu par kausu, Ankudinova debitē ar uzvaru
Kristers Babris (#52) un Jēkabs Keišs (#58) svin kārtējo rezultatīvo uzbrukumu, foto: UHC Sparkasse

Cīņu par Zviedrijas florbola kausu turpina Pontus Zariņa pārstāvētā komanda, Šveices sieviešu florbolā ar uzvaru līmeni augstākā turnīrā debitējusi Anna Ankudinova, bet Vācijas spēcīgākajā līgā individuāli lieliski turpina spēlēt Jēkabs Keišs un Kristers Babris.

Zariņš sekmē komandas uzvaru Zviedrijas kausā

Sekmīgi cīņu par Zviedrijas florbola kausu uzsācis Pontus Zariņa pārstāvētais “FBC Kalmarsund”, kas savās mājās ar rezultātu 9:3 (0:2; 3:1; 6:0) apspēlēja citu vadošās līgas komandu “FC Helsingborg”. Interesanti, ka iepriekšējā kārtā “Helsingborg” tika galā ar Morica Krūmiņa pārstāvēto “Warberg IC”, tādējādi izslēdzot cēsnieka komandu no turpmākās cīņas. Šoreiz Zariņa komanda pirmā perioda izskaņā nonāca iedzinējos ar 0:2, pēc diviem periodiem rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet noslēdzošajā trešdaļā mājinieki izdarīja vairāk metienu nekā konkurenti visas spēles gaitā (20:16), sešus no tiem pārvēršot vārtu guvumos. Viktors Vetergrēns ar trim vārtiem un vienu piespēli bija rezultatīvākais, bet Latvijas izlases vārtsargs tika galā ar 13 sāncenšu metieniem. Zviedrijas florbola Superlīga Zariņa komandai sāksies 21. septembrī ar cīņu savās mājās pret spēcīgo “Pixbo IBK”.

Babrim un Keišam pirmā neveiksme

Pēc divām izcīnītām uzvarām pirmo zaudējumu Vācijas florbola Bundeslīgā piedzīvojis titulētais “UHC Sparkasse Weissenfels”, kas viesos ar rezultātu 6:7 (3:2; 2:1; 1:0; 0:1) papildlaikā piekāpās “Floor Fighters Chemnitz” komandai. Cīņas sākums gan par lielām problēmām neliecināja, jo 14. minūtē pēc Jēkaba Keiša vārtu guvuma viesi panāca 3:0 vadību, otrā vārtu guvumā ar piespēli izceļoties arī Kristeram Babrim. Lai gan mājinieki spēja deficītu sadeldēt līdz minimumam, otrā perioda pēdējās sekundēs Babris nopelnīja piespēli par piespēli, sekmējot 5:3 vadību viesiem. Tomēr trešais periods aizritēja mājinieku zīmē, kuri trīs minūtes pirms pamatlaika beigām jau panāca 6:5 pārsvaru. Viesi pieprasīja pārtraukumu un nepilnas divas minūtes pirms cīņas beigām Keišs panāca 6:6.Pamatlaikā vārti vairs netika gūti, bet pagarinājumā ātri vien mājinieki guva uzvaru nesošos vārtus. Brīdī, kad trešā kārta vēl nav nospēlēta pilnībā, latviešu komanda ar septiņiem punktiem atrodas tabulas pirmajā pozīcijā, bet abi latvieši ir starp līgas desmit rezultatīvākajiem florbolistiem. Jēkabs Keišs ar 6 (5+1) punktiem ir sestais rezultatīvākais, bet Babris ar 6 (1+5) punktiem noslēdz desmitnieku.

Ar Kirmuža vārtiem izrādās par maz

Neveiksmīgi jaunā sezona Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā sākusies latviešu pārstāvētajam “Harstad”, kas savās mājās nespēja konkurēt ar “Akerselva” komandu, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 2:8 (0:1; 1:4; 1:3). Uz pirmajiem diviem viesu vārtiem mājinieki atbildēja ar savu pirmo precīzo metienu cīņas vidū, taču turpinājumā rezultāts kļuva 1:8 no laukuma saimnieku pozīcijām. Nepilnas četras minūtes pirms cīņas beigām pirmie vārti sezonā Tomam Kirmužam, taču tas izrādījās vājš mierinājums. No latviešiem spēlēja arī Ivo Balodis, Arnijs Kuratņiks un Roberts Līviņš, taču spēles protokolā ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Ankudinova turpina būt rezultatīva arī NLB līmenī

Ar trešo piegājienu pārvarējusi Šveices stiprākās līgas turnīru, līmeni augstāk tikusi Anna Ankudinova, kuras komanda “UHC Bremgarten” jaunā līmenī debitējusi ar 4:2 (2:1; 1:1; 1:0) uzvaru pār “UH Appenzell” komandu,turklāt lielisku sniegumu nodemonstrējusi arī latviešu spēlētāja, tiekot pie diviem rezultatīviem metieniem. Cīņas 34. minūtē tieši Ankudinovas rēķinā uzvaras vārti, kas ļāva panākt 3:2 vadību, bet septiņas minūtes pirms cīņas beigām latviete guva mača noslēdzošos vārtus.

Nīderlandes virslīgā šosezon lielāka latviešu pārstāvniecība

Nīderlandes florbola čempionāts nav tas spēcīgākais, taču tā spēcīgākajā līgā netrūks latviešu florbolistu, jo četrās no sešām komandām atrodami latviešu florbolistu vārdi. Turnīru pārliecinoši sākuši “FB Agents” florbolisti ar Rihardu Krupinski ierindā. Latvietim tiekot pie diviem vārtu guvumiem un tikpat piespēlēm, tādējādi sekmējot savas komandas 11:3 (3:0; 4:2; 4:1) uzvaru viesos pār “Blue Falcons”. Zaudētājiem vienu piespēli nopelnīja Ervīns Kokarevičs, kamēr brālis Juris pie punktiem netika.

Citā spēlē smagu zaudējumu viesos piedzīvoja Mārtiņa Učelnieka pārstāvētais “Hot Flames”, kas ar 3:11 (0:1; 2:3; 1:7) piedzīvoja zaudējumu pret “UFC Utrecht” komandu. Učelnieks šajā cīņā ar punktiem neizcēlās.

     [+] [-]

, 2024-09-16 23:34, pirms nedēļas
Ar trešo piegājienu pārvarējusi Šveices stiprākās līgas turnīru, līmeni augstāk tikusi Anna Ankudinova, kuras komanda “UHC Bremgarten” jaunā līmenī debitējusi...

Kas, pie velna, te ir rakstīts?!?
Lasi, kuru rakstu gribi - visos var izmežģīt smadzenes.