Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Ankudinovai MVP un uzvara regulārajā sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ankudinovai MVP un uzvara regulārajā sezonā
Anna Ankudinova (#95), foto: Floorball Zurich Lioness

Šveices pēc spēka trešajā spēcīgākā līgā ar mača vērtīgākās spēlētājas balvu maču noslēgusi Anna Ankudinova, aizvadot kārtējo rezultatīvo spēli, sekmējot komandas devīto uzvaru tikpat cīņās.

Kārtējā spēlē Ankudinovas un Kates Melderes pārstāvētais "Floorball Zurich Lioness" izbraukumā ar rezultātu 7:4 (2:1, 3:2, 2:1) pieveica "UHC Bremgarten" vienību. Meldere uzvarētāju rindās atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem, kamēr Ankudinovas rēķinā divi vārtu guvumi un tikpat rezultatīvas piespēles. Komandai tā bija jau devītā uzvara tikpat aizvadītajās spēlēs, kas tabulā dod pārliecinošu pirmo vietu ar maksimāli iespējamajiem 27 punktiem. Tuvākās sekotājas atpaliek par desmit punktiem un vairs nevar noķert latviešu pārstāvēto komandu. Atlikušās trīs spēles jāizmanto, lai labāk sagatavotos izslēgšanas turnīram par tikšanu Šveices NLB līgā.

Rozītes klubs izlaiž pārsvaru, ciešot vēl vienu zaudējumu

Šveices sieviešu spēcīgākajā florbola līgā vēl vienu zaudējumu piedzīvojis Jūlijas Rozītes pārstāvētais "FB Riders DBR" mača galotnē izlaida 5:3 vadību un ar rezultātu 5:7 (1:2, 2:1, 2:4) piekāpās "Wizards Bern Burgdorf" vienībai, tādējādi neizmantojot iespēju turnīra tabulā aizmukt no pēdējā vietā esošā "Waldkirch-St.Gallen', kurām ir par diviem punktiem mazāk, taču – arī par divām aizvadītajām spēlēm mazāk. Latviešu florboliste Rozīte šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Jeiges vienībai panākums pār Garbari

Citā NLA čempionāta spēlē Elīnas Jeiges pārstāvētais pašlaik spēcīgākais līgas klubs "Skorpion Emmental Zollbruck" savās mājās pārliecinoši ar rezultātu 11:4 (5:0, 3:2, 3:2) pieveica Evelīnas Garbares "Red Ants Winterthur", maču lielā mērā izšķirot jau pirmajā trešdaļā. Jeige šoreiz uzvarā noraudzījās no rezervistu soliņa, bet Garbarei spēle neizdevās sevišķi veiksmīgi, jo vairākas reizes rikošetos tieši no latviešu aizsardzes bumbiņa atrada ceļu vārtos.

Gaugere ar komandu uzvar galvenās konkurentes

Ļoti principiālu maču Šveices NLB čempionātā aizvadījis Lauras Gaugeres pārstāvētais "Chilis Rumlang-Regensdorf", kas viesos nerezultatīvā spēlē ar 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) pieveica "Nesslau Sharks". Izcīnītais panākums ļāva latvietes pārstāvētajai komandai ar 23 punktiem 15 spēlēs pakāpties uz sesto vietu, par vienu punktu apsteidzot tieši savas pēdējās pretinieces. Gaugere šoreiz ar rezultativitātes punktiem gan neizcēlās. Nākamā spēle komandai ieplānota 15. janvārī, kad mājās jātiekas ar ceturtajā vietā esošo "Unihockey Basel Regio".

Malkavam piespēle zaudējumā

Somijas vīriešu florbola čempionāta līgā ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Jorens Malkavs, ar ko gan izrādījās par maz, lai viņa pārstāvētais "KrP Akatemia" izbraukumā spētu konkurēt pret "Dynamo" vienību. Otrā perioda vidū viesi nonāca iedzinējos ar 1:5, taču tad uzsāka pakaļdzīšanos, pietuvojoties līdz 4:6, komandas trešajā vārtu guvumā ar piespēli atzīmējoties arī Malkavam. Tomēr trešā perioda ievadā deficīts bija pieaudzis līdz 4:8. Vēl viens spurts "KrP Akatemia" izpildījumā tika veikts, taču no 7:8 (1:1, 3:6, 3:1) zaudējuma izvairīties neizdevās. Tabulā "KrP Akatemia" ar sešiem punktiem 12 mačos ieņem devīto vietu desmit komandu konkurencē, kamēr "Dynamo" atrodas ceturtajā vietā turnīrā. Malkavs piedalījies septiņās spēlēs, atzīmējoties ar 10 (4+6) rezultativitātes punktiem.