Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Staķim pirmie vārti Bundeslīgā, Mallonam - otrais hat-trick sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Staķim pirmie vārti Bundeslīgā, Mallonam - otrais hat-trick sezonā
DJK Holzbuttgen
Foto: DJK Holzbuttgen

Vācijas spēcīgākajā florbola līgā pie pirmā vārtu guvuma ticis Edvards Staķis, palīdzot komandai tikt pie graujošas uzvaras. Zemākajās līgās mūsu "vācu" klubiem sekmes ne tik labas, bet individuāli spilgtu cīņu aizvadījis Rihards Mallons. Mainīgas sekmes arī latviešu klubiem Dānijas spēcīgākajā līgā.

Staķim pirmie vārti Bundeslīgā

Ar pirmo vārtu guvumu Vācijas spēcīgākajā florbola līgā atzīmējies jaunais latviešu florbolists Edvards Staķis, palīdzot savam "DJK Holzbuttgen" mājas spēlē pārliecinoši ar rezultātu 10:1 (3:0, 4:1, 3:0) apspēlēt "Blau-Weiss 96 Schenefeld". Latviešu florbolists vārtus guva četras minūtes pirms spēles beigām, panākot 9:1. Pēc izcīnītā panākuma "DJK Holzbuttgen" ar deviņiem punktiem piecos mačos turnīra tabulā atrodas piektajā vietā, bet nākamo maču aizvadīs 23. oktobrī, kad sacentīsies ar vietu zemāk esošo "Red Devils Wernigerode".

Krastiņai piektā uzvara piecās spēlēs

Dānijas spēcīgākajā florbola līgā lieliski turpina spēlēt Lienas Krastņas pārstāvētais AFK, kas savās mājās ar rezultātu 6:5 (0:2, 4:1, 2:2) prata atspēlēties un vēlāk uzvarēt "AaB Floorball" vienību, tādējādi tiekot pie piektās uzvaras tikpat aizvadītajās spēlēs. Latviešu spēlētāja šoreiz ar punktiem neizcēlās, bet sezonā kopumā viņai viens precīzs metiens. Nākamā spēle komandai paredzēta vien 7. novembrī.

Lazdiņam un Eglītim sāpīga neveiksme

Vācijas 2.Bundeslīgā ar vārtu guvumu atzīmējies Jānis Lazdiņš, bet vārtsargs Uvis Eglītis ticis pie rezultatīvas piespēles cīņā, kurā viņu pārstāvētais "BSV Roxel" savās mājās atspēlējās no piecu vārtu deficīta, taču beigās ar 9:10 (2:6, 6:4, 1:0) piekāpās "Hannover Mustangs". Jāpiezīmē, ka trešajā periodā mājiniekiem bija divas iespējas spēlēt vairākumā, taču izlīdzinājumu nesošo metienu neizdevās izpildīt. Komandai šī bija trešā neveiksme trijās aizvadītajās spēlēs, kas viņiem neļauj tikt augstāk par pēdējo septīto pozīciju. Lazdiņš trijos mačos atzīmējies ar diviem vārtu guvumiem.

Latviešu trio piedzīvo piekto neveiksmi

Ne tuvu tik labu sniegumu neizdodas parādīt Dānijas virslīgas komandai "Rungsted/Horsholm", kurā spēlē trīs latvieši. Aizvadītajā nedēļas nogalē vienība piedzīvoja piekto neveiksmi tikpat spēlēs. Šoreiz savā laukumā ar 3:9 (2:2, 1:2, 0:5) zaudēts "Benlose" vienībai. Jāpiebilst gan, ka vēl trešā perioda piektajā minūtē mājinieki atradās iedzinējos tikai ar minimālu 3:4, bet pēdējais periods neizvērtās kā cerēts. Latvieši Kristers Marsels Kuzņecovs un Kristiāns Jānis Rinkevičs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Mallonam otrais hat-trick sezonā

Vācijas reģionālajā līgā rezultatīvi turpina spēlēt Rihards Mallons, kurš arī otrajā čempionāta spēlē atzīmējies ar hat-trick jeb trim vārtu guvumiem. Latvieša pārstāvētais "SG TSV Tetenbull/SV Hemningstedt" viesos ar 11:2 (4:1, 3:1, 4:0) apspēlēja "PSV Flensburg". Latvietim šajā spēlē ne vien trīs vārtu guvumi, bet arī divas rezultatīvas piespēles un divu minūšu noraidījums. Savā reģionā komanda ar trim punktiem divās spēlēs pašlaik atrodas ceturtajā vietā desmit komandu konkurencē, bet Mallons ar 9 (6+3) punktiem ir čempionāta trešais labākais punktu guvējs. Nākamā spēle komandai ieplānota 16. oktobrī.

     [+] [-]

, 2021-10-11 12:14, pirms 3 gadiem
Autor, es tā arī nesapratu ka Staķim vārds? Eduards vai Edvards?