Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Kocēnos noslēgusies Oxdog vasaras nometne

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnos noslēgusies Oxdog vasaras nometne
Foto no nometnes rīkotāju arhīva

Ar tradicionālo Zvaigžņu spēli starp nometnes dalībniekiem, treneriem un pieaicinātajiem ciemiņiem noslēgušās divas šīs vasaras Oxdog florbola nometnes nedēļas bērniem un jauniešiem vecumā no astoņiem līdz septiņpadsmit gadiem. Nometne norisinājās Kocēnos no 1. līdz 13.jūlijam.

Kopumā nometnē piedalījās 128 dalībnieki no 36 Latvijas vietām, kuri tika sadalīti grupās gan pēc vecumiem, gan spēlētprasmes. Jāsaka, ka otrās nedēļas dalībnieku vidū bija pat seši Latvijas Virslīgas spēlētāji (arī viena meitene). Ikdienā ar jaunajiem spēlētājiem darbojās tādi florbola aprindās labi pazīstami treneri un Latvijas izlases spēlētāji, kā Jurijs Fedulovs (Rīgas Lauvas), Madara Rudzīte un Jolanta Tauriņa-Ieveniece (Rubene), Andris Malkavs, Gints Bērtulis un Ingus Laiviņš (Lekrings), vārtsargu treneris Andis Blinds (RTU/Inspecta).

Nometnes organizatori LINO.LV no jaunajiem florbolistiem saņēma tikai pašas labākās atsauksmes gan par treneru sastāvu, gan par sadzīves apstākļiem Kocēnu sporta kompleksā (ne velti daudzi no dalībniekiem jau ceturto gadu pēc kārtas brauc tieši uz Kocēniem, lai piedalītos LINO.LV rīkotajās florbola nometnēs). Starp citu, varam atklāt, ka nākošajā vasarā plānots organizēt trīs nometnes nedēļas, bet tuvākā Oxdog nometne būs jau ziemā - uzreiz pēc Ziemassvētkem.

Paldies vēlreiz dalībniekiem un treneriem par šīm divām neaizmirstamajām nedēļām, paldies arī atbalstītājiem: "Gutta", saldumu fabrikai "Laima", Latvijas Florbola savienībai, protams, Kocēnu novada pašvaldībai par radītajiem lieliskajiem sadzīves apstākļiem nometnē, kā arī florbola inventāra ražotājiem Oxdog!

Tiekamies nākamajās Oxdog nometnēs!

Foto: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv