Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Vidzemes Vasaras līgas jaunumi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

24. maijā notika Vidzemes Vasaras līgas (VVL) vadības un florbola komandu pārstāvju sanāksme, kurā tika pārrunāti aktuālie jautājumi par turnīra norisi.

1. Tika veiktas nelielas izmaiņas turnīra nolikumā par spēļu pārcelšanas laikiem.
2. Viens no galvenajiem lēmumiem bija noteikt kā pēdējo pieteikšanās dienu 2010. gada 31. maiju. Turnīra sākums plānots 8. jūnijā, savukārt noslēgums ap 15. augustu.

Atgādinām, ka VVL ir pirmo reizi organizēts turnīrs Valmierā, kurā sacensības notiks vienlaikus florbolā, basketbolā un volejbolā, un katrs interesents var izvēlēties, kurā sporta veidā piedalīties. Spēles notiks otrdienās, ceturtdienās, sestdienās. Piedalīties ir aicināti ne tikai profesionāļi, bet jebkurš aktīvā sporta cienītājs.

Turnīru atbalsta Latvijas Florbola savienība, Valmieras pilsētas dome, VOC, Jāņa Daliņa stadions, Multiklubs, ŠIKS, EXEL, Canadian, t/c Valleta, BTA, Atpūtas komplekss AVOTI, Sportland, NIKE, bārs Čempions un Valmieras muzejs. Informatīvie atbalstītāji: RADIO VALMIERA, RADIO SKONTO, VTV, media24.lv, valmiera.lv.

Turnīru „VIDZEMES VASARAS LĪGA” (VVL) organizē VIDZEMES OLIMPISKAIS CENTRS (VOC) sadarbībā ar VALMIERAS PILSĒTAS DOMI, kā arī ar LATVIJAS FLORBOLA SAVIENĪBU (LFS). Sīkāka informācija par Vidzemes Vasaras līgas norisi un dalības noteikumiem atrodama turnīra mājas lapā vvl.lv.

Izmantotie resursi:
vvl.lv

  -2 [+] [-]

, 2010-05-26 22:26, pirms 14 gadiem
All in komanda manliekas paņems florbola turnīru

  +2 [+] [-]

, 2010-05-26 22:43, pirms 14 gadiem
Gaidu Arta Leiniša komentāru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja