Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" uzvar tallinietes un pakāpjas uz 3. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" uzvar tallinietes un pakāpjas uz 3. vietu
FK "Ķekava" pirms spēles pret "Sparta Talllinn". Foto: Ritvars Raits

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā uz turnīra tabulas trešo pozīciju pakāpās FK "Ķekava", kas šodien savā laukumā ar 8:5 pieveica komandu "Sparta Tallinn". Lielisku maču aizvadīja Ulrika Skakovska, kura guva četrus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Uzvaru un trīs punktus izcīnīja Rīgas "NND/RJTC", kas savā laukumā ar 8:2 sagrāva komandu "Tartu EMU". Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Marta Reke un Elīna Dīce.

Ķekavā, kur nūjas krustoja FK "Ķekava" un "Sparta Tallinn", rezultāts tika atklāts jau 1. minūtē,kad ar precīzu metienu izcēlās Evija Birkhāne. 4. minūtē tallinietes atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1). Kaujiniecisks neizšķirts bija arī pēc pirmās trešdaļas – 2:2. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – Birkhāne panāca 3:2. Pēdējā perioda sākumā pa golam iemeta Ulrika Skakovska un Annija Dārta Dankfelde, panākot jau 5:2. Šo triju vārtu pārsvaru mājinieces veiksmīgi nosargāja līdz pat finālsvilpei. FK "Ķekava" svinēja uzvaru ar 8:5.

"NND/RJTC" Rīgā sakauj "Tartu EMU"

"NND/RJTC" Rīgā uzņēma Igaunijas klubu "Tartu/Emu". Pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet 24. minūtē vadībā ar 1:0 izvirzījās viešņas. Līdz otrajam pārtraukumam pa bumbiņai pretinieču vārtos ieraidīja Elīna Dīce, Marta Reke un Anna Mūrniece, izvirzot Rīgas komandu vadībā ar 3:1. Pēdējā trešdaļā "NND/RJTC" savu pārsvaru vēl palielināja un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija