Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Ķekavieši četrreiz atspēlējas un uzvar, atklātajā čempionātā divas nepārspētas komandas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Ķekavieši četrreiz atspēlējas un uzvar, atklātajā čempionātā divas nepārspētas komandas
Ķekavas ''Bulldogs'' florbolisti svin vārtu guvumu. Foto: PPB

Ir pagājuši teju divi mēneši kopš sākās jaunā Rīgas atklātā florbola čempionāta sezona. Nepārspētas palikušas vien divas vienības - Ķekavas ''Bulldogs'' un BRGD.

Šodien čempionāta ietvaros tika aizvadīta viena aizraujoša cīņa. ''Saulkalne'' savā laukumā četras reizes atspēlējas un ar 9:8 pagarinājumā uzveica florbola klubu ''Baloži''. Komanda uz brīdi atradās vadībā pat ar trīs golu deficītu. Rezultatīvākais ar pieciem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm bija uzvaras vārtu autors Krists Bitenbinders.

Bitenbinders patlaban ir arī rezultatīvākais spēlētājs visā čempionātā. Sešos mačos uzbrucējs ticis pie 44 (27+17) rezultativitātes punktiem. Vidēji mačā sportists iekrāj vairāk kā septiņus punktus.

Čempionātā startē 16 vienības - no tām pāris ir arī pirmās un otrās līgas dalībnieces. Komandas patlaban demonstrē līdzvērtīgu sniegumu. Pēc aptuveni septiņām aizvadītām spēlēm ir palikušas vien divas vienības, kas čempionāta ietvaros vēl nav zaudējušas. Ķekavas ''Bulldogs'' ar bilanci 7-0 ir līdere, kamēr BRGD ar piecām uzvarām ieņem otro pozīciju.

Vienīgais komanda, kas vēl nav tikusi pie panākuma ir Rīgas ''Lauvas/Stars''. Komandai septiņi zaudējumi un gūto, ielaisto vārtu starpība -78.

Sezona turpinās un gaidāmās cīņas solās būt aizraujošas. Vadošās vienības principiāli negribēs piedzīvot pirmo zaudējumu, kamēr rīdzinieki cer pārtraukt garo zaudējumu virkni.

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2022/tu...