Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Vasaras līgas līderi saglabā savas pozīcijas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vasaras līgas līderi saglabā savas pozīcijas
Foto: vasarasliga.lv

Pie Rīgas Olimpiskā sporta centra aizvadītas florbola Vasaras līgas ceturtās nedēļas spēles. Turnīra līderi turpina vākt punktus, krājot spēkus izslēgšanas cīņām.

A grupā līderes pozīcijas saglabājusi komanda "SB Moscow Never Sleeps", kura izcīnījusi jau ceturto uzvaru, kopumā iegūstot 11 punktus. Uz 2.vietu ar 7 punktiem pakāpies FK "Rīga", bet 3.vietā ar 6 punktiem atrodas "Latvijas Universitāte". "FS Masters" joprojām 3 punkti un 4.pozīcija. Grupas rezultatīvākie spēlētāji: Ēriks Akulovs (FK Rīga) ar 20 punktiem un Toms Bitmanis (SB Moscow Never Sleeps) ar 18 punktiem.

B grupas vienā apakšgrupā vadību ar 16 punktiem saglabājuši komanda "Labi būs!" florbolisti, lai gan uz papēžiem viņiem min "JagerTeam", kurai jau 14 punktu. 3.vietā ar 12 punktiem atrodas komanda"Impar Limbaži". Otrā apakšgrupā uz 1.vietu ar 18 punktiem pakāpusies "Paw-J", kas gan aizvadījusi divas spēles vairāk, nekā 2.vietu ieņēmusī "Nujas.lv" (14). 3.vietā ar 13 punktiem nostiprinājusies "Sharp Knifes". Rezultatīvākie spēlētāji: Jānis Boroduška (FK Ādaži) ar 25 punktiem, Eduards Timofejevs (FK Ādaži) ar 23 punktiem, Dinārs Kalniņš un Jeļisejs Daņiļevs (abi Paw-J) – pa 22 punktiem.

Sieviešu komandu apakšgrupas turnīra tabulas līdere ar 11 punktiem joprojām ir RSU. 2.vietā ar 7 punktiem atrodas "Ķekavas dāmas", bet tikpat punktu jau sakrājušas arī komandas "EX’" florbolistes. Rezultatīvākās spēlētājas godu saglabājusi Luīze Biļinska (RSU) – 13 punktu.

Līdz 22.jūlija pulksten 18:00 iespējams nobalsot par Vasaras līgas ceturtās nedēļas labāko spēlētāju. Šim titulam izvirzīti seši kandidāti: Ģirts Laugalis (B1, Labi Būs!), Armīns Ābols (B2, Nujas.lv), Jānis Larionovs (B1, Kreisais krasts), Lāsma Rimša (S, FK Ādaži), Mārtiņš Larinovs (B1, Impar Limbaži) un Kalvis Kliests (B2, Oligarhi Nobalsot par Vasaras līgas nedēļas labākajiem spēlētājiem iespējams līgas draugiem.lv (ŠEIT) un facebook.com (ŠEIT) lapās. Labākais nedēļas spēlētājs tiks sveikts pirms savas nākamās spēles. Par pirmās nedēļas labāko spēlētāju tika atzīts A grupas komandas "Latvijas Universitāte" uzbrucējs Henrijs Uzraugs, otrajā nedēļā tāds bija Ralfs Freibergs (B1, JagerTeam), bet trešajā nedēļā – Jānis Novikovs (B1, AFK).

Piektās nedēļas spēļu kalendārs: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
vasarasliga.lv