Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Monier" kauss aizceļo uz Kocēniem

"Monier" kauss aizceļo uz Kocēniem
Komandas kapteinis Jānis Bagāts saņem turnīra galveno trofeju
Foto: Uvis Igalis

Par pirmā "Monier Cup 2008" uzvarētājiem šodien kļuva "Rubenes" florbolisti, kuri finālā pēcspēles soda metienos ar 7:6 uzveica turnīra saimniekus Cēsu "Cel Tik/Lekrings".

Četru komandu turnīrā piedalījās virslīgas jaunpienācēji "RTU" ar Aināru Juškēviču un Pēteri Freimani priekšgalā, pērnās sezonas bronzas laureāti "Talsi", sudraba godalgas ieguvēji "Rubene" un mājnieki "Cel Tik/Lekrings".

Pirmajā pusfinālspēlē cēsinieki negaidīti viegli ar 11:4 sakāva "Talsus". Lielisks šajā spēlē turnīra saimniekiem bija Jānis Freivalds, kuram trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Otrajā mačā "Rubene" ar 6:5 pieveica "RTU". Vēl divas minūtes pirms spēles beigām rubenieši bija iekrājuši trīs vārtu pārsvaru, taču 21 sekundi pirms mača beigām šis pārsvars bija sarucis īdz minimumam. Ar atlikušo laiku rīdziniekiem tomēr bija par maz, lai spētu spēli novest kaut līdz pagarinājumam.

Spēlē par trešo vietu sacentās pirmo spēļu zaudētāji - "RTU" un "Talsi". Šoreiz pārāki ar 9:4 izrādījās kurzemnieki. Lieliska spēle Jānim Jansonam. Viņš guva piecus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja.

Finālā starp "Rubeni" un "Cel Tik/Lekrings" pirmie vadībā izvirzījās mājnieki, taču līdz trešdaļas priekšpēdējai minūtei 3:1 vadību sev bija izkarojusi "Rubene". Cēsinieki nedomāja padoties, un ar diviem Arta Malkava un Jāņa Freivalda precīziem raidījumiem, vadībā jau Lekrings - 5:3. Tomēr tad atkal trīs vārtu sērija padevās rubeniešiem, savukārt 54. minūtē precīzs arī mājnieks Mārtiņš Jarohovičs, panākot izlīdzinājumu. Reultāts līdz pamatlaika beigām tā arī palika nemainīgs.

Pēcspēles soda metienos "Rubenei" precīzi bija Jānis Alps un Jānis Bagāts, savukārt cēsiniekiem vienīgo bulliti realizēja Andris Malkavs.

Monier Cup 2008 rezultāti

Cel Tik/Lekrings - Talsi 11:4
Rubene - RTU 6:5

Par trešo vietu:
Talsi - RTU 9:4

Fināls
Cel Tik/Lekrings - Rubene 6:7

Izmantotie resursi:
lekrings.cesis.lv: monier cup

     [+] [-]

, 2008-08-30 23:07, pirms 16 gadiem
kārtīgs fināls

  -1 [+] [-]

, 2008-08-31 01:44, pirms 16 gadiem
Rubene labākie!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-31 01:48, pirms 16 gadiem
kaut chempii rubenenai taa ietu

  -1 [+] [-]

, 2008-09-14 09:08, pirms 16 gadiem
neee.....lekrings visus izdraaziis....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja