Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Šodien Bauskā dalīs 2. līgas medaļas

Šodien Bauskā dalīs 2. līgas medaļas
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Bauskā, sporta centrā "Mēmele", ar spēlēm par medaļām noslēgsies Latvijas čempionāta florbolā 2. līgas turnīrs. Pulksten 14.00 mačā par bronzas godalgām nūjas krustos "Leģions/Grobiņas novads" un "Aizkraukle/Koknese", bet pulksten 17.00 par čempionu kausu spēkosies FK "Kalsnava" un mājinieku komanda "SC Mēmele/Code".

Pulksten 14.00 "Leģions/Grobiņas novads" - "Aizkraukle/Koknese"
"Leģions/Grobiņas novads" ceturtdaļfināla sērijā ar 2:0 izslēdza "Liepupi", bet pusfinālā ar 0:3 atzina "Kalsnavas" pārākumu. Komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 46 punktiem ir Toms Ēvalds, 40 punktu Aivara Dēvica kontā. No grobiņnieku vārtsargiem šosezon labāk veicies Mikam Urstiņam, kurš atvairījis 83,26% pretinieku metienu.
"Aizkraukle/Koknese" ceturtdaļfinālā ar 2:1 pārspēja "Tērveti", bet pusfinālā atdūrās pret "SC Mēmele/Codi", kam piekāpās ar 0:3. Galvenie punktu guvēji komandā ir Niklāvs Vingris (90) un Rihards Krauklis (69). Vārtsargs Vitālijs Lubgāns neitralizējis 82,55% metienu.

Pulksten 17.00 FK "Kalsnava" - "SC Mēmele/Code"
FK "Kalsnava" ceturtdaļfinālā ar 2:1 pārspēja "Talsu NSS/Zerorisk", bet pusfinālā ar 3:0 izrēķinājās ar "Leģionu/Grobiņas novadu". Rezultatīvākie starp kalsnaviešiem ir Sandijs Kalniņš ar 90 punktiem un Haralds Niedrītis ar 75 punktiem. Kalsnavas komandas vārtsargs Kristaps Novikovs ticis galā ar 82,34% pretinieku raidījumu.
"SC Mēmele/Code" ceļā uz finālu ar 2:1 izslēdza "RēzeknesBJSS", bet ar 3:0 - "Aizkraukli/Koknesi". Rezultatīvākie šajā vienībā ir Alvis Barkovskis ar 97 punktiem un Ingus Panteļējevs ar 66 punktiem. Bauskas un Codes apvienotās komandas vārtsargs Artis Štrovalds atvairījis 85,53% pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Aizkraukle/Koknese", foto: FK Aizkraukle/Koknese

Ārpus pusfināla paliek gan Rēzeknes, gan Limbažu florbolisti

Gana pārsteidzoši noslēgušās cīņas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā, kur ārpus pusfināla palika gan regulārās sezonas uzvarētāji "Rēzeknes BJSS", gan ambiciozie "Impar Limbaži", kas regulārās sezonas izskaņā krietni pastiprināja savas rindas.
Epizode no FK "Jeno" un "Aizkraukle/Koknese" spēles, foto: FK JeNo

"Vārme" kā pirmie pusfinālā, uzvaras arī Jūrmalas, Tērvetes un Aizkraukles klubiem

Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā kā pirmie pusfināla kārtu sasnieguši FK "Vārme", kas atkārtoti tika galā ar "Līgatni". Citos pāros tikmēr aizvadītas pirmās spēles, pie panākumiem tiekot FK "Jūrmala", FK "Tērvete" un "Aizkraukle/Koknese" vienībām.
FK "JeNo", foto: FK "JeNo"

Rēzeknieši beidzot uzvar, "Vārme" joprojām neveiksmīga

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās regulārais čempionāts Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2. līgā. Zaudējot ceturto spēli pēc kārtas, uzvaru Rietumu zonas turnīra tabulā tomēr nosargāja "Vārme". Tikmēr Austrumos beidzot pie panākuma tika rēzeknieši.