Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 2” revanšējas „Talsi 2” florbolistiem

„Kurši 2” revanšējas „Talsi 2” florbolistiem
Foto: www.fkkursi.lv

Aizvadītās sestdienas pēcpusdienā, līdz galam neizspēlējot 2.līgas Kurzemes reģiona pirmo apli, jau otro sāka Liepājas Kuršu otrā komanda, savā laukumā uzņemot vēl nedēļu atpakaļ satiktos talsiniekus no „Talsi 2” vienības. Pretēji iepriekšējai reizei, kad „Kurši 2” atzina talsinieku pārākumu pie rezultāta 6:7, šoreiz nokārtām galvām laukumu pameta „Talsi 2”, spēli zaudējot ar rezultātu 11:8.

Raugoties uz spēli kopumā, pirmā trešdaļa šķiet ļoti nerezultatīva. Spēles piektajā minūtē Kristaps Kavruss pēc Alekša Ziemeļa piespēles vadībā izvirza talsiniekus. Talsiem labvēlīgs rezultāts noturas līdz pat trešdaļas izskaņai, kad vārtus mazākumā gūst liepājnieks Mārtiņš Jurgevičs, bet vienādos sastāvos precīzs ir Jānis Lagzdiņš, asistējot attiecīgi Kasparam Klameram un Kristam Jankovskim. Atpūtā dodoties, minimāls pārsvars mājiniekiem (2:1).

Otrā perioda pirmā puse kā auksta duša izvēršas „Talsi 2” spēlētājiem. Liepājnieki Alberta Vecmaņa sargātajos vārtos bumbiņu triec četras reizes pēc kārtas, panākot jau graujošu rezultātu 6:1. Divi vārti Arņa Lasmaņa kontā, bet pa vienam Kasparam Sokolovskim un jau pieminētajam Mārtiņam Jurgevičam. Spēli par zaudētu nepavisam neuzskata talsinieki, nepilnu četru minūšu laikā atbildot ar to pašu (6:5), divas reizes precīziem esot Kārlim Siljevičam un Bruno Teibei. Otrās trešdaļas pēdējā minūtē divu minūšu noraidījumu par bloķēšanu izpelnās talsinieks Artūrs Ozoliņš. Kurši to ātri vien izmanto, pirms pēdējās trešdaļas nodrošinot divu vārtu pārsvaru (7:5).

Pēdējā perioda pirmajās sekundēs precīzs ir Kuršu spēlētājs Kaspars Klamers, panākot liepājniekiem vēl komfortablāku rezultātu. Nav ilgi jāgaida līdz viesi rezultāta starpību sadeldē līdz minimumam (8:7), pateicoties Aigaram Kalnozolam un Aleksim Ziemelim. Turpinājumā komandas apmainās vārtu guvumiem (mājiniekiem precīzs ir Kaspars Sokolovskis, bet viesiem pie hat-trick tiek Bruno Teibe), bet spēles izskaņā pārāki tomēr izrādās liepājnieki, gūstot vēl divus vārtus (Kārlis Laucis un Kaspars Klamers) un spēli kopumā noslēdzot ar 11:8 par labu komandai „Kurši 2”.

Rezultatīvākais spēlētājs mājiniekiem bija Kaspars Klamers, kura kontā hat-trick un viena rezultatīva piespēle, bet Talsu komandas rindās trīs vārtus guva Bruno Teibe.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Kurši 2 – Talsi 2 11:8 (2:1, 5:4, 4:3)

Metieni: 43:39
Soda minūtes: 8:6

FK Kurši