Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Latvijas Avīze" pārāka Rīgas "derbijā"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ar likumsakarīgu uzvaru noslēgusies cīņa Latvijas vīriešu florbola čempionāta virslīgā starp divām Rīgas komandām. Valsts čempioni "Latvijas Avīze/LU" pārliecinoši ar rezultātu 8:2 pieveica "FK Rīga".

Jau pēc pirmās trešdaļas pēc Aināra Juškēviča, Jāņa Aņa un Pētera Freimaņa vārtu guvumiem čempioni panāca solīdu triju vārtu pārsvaru. Lai gan otrajā puslaikā Nauris Solovjovs guva vārtus arī galvaspilsētas vārdā nosauktā kluba labā, pretiniekiem ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Atis Blinds, panākot jau 5:1. Pēdējā trešdaļā "FK Rīga" spēja rezultātu samazināt līdz mīnus trīs, taču tad divus vārtus guva Pēteris Freimanis, kā arī viens precīzs metiens padevās Oskaram Kirkilam, līdz ar to cīņas liktenis bija izšķirts - 8:2.

"FK Rīga" komandā rezultatīvākais ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli bija Nauris Solovjovs, bet nosacītajiem viesiem Atis Blinds guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Pēc šī panākuma "Latvijas Avīze/LU" turnīra tabulā joprojām ieņem ceturto vietu, bet "FK Rīga" apsteidz tikai Igaunijas komandu "Tahe/Jogeva", ieņemot 11. vietu.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem
7. kārta
"FK Rīga" - "Latvijas Avīze/LU" 2:8 (0:3, 1:2, 1:3)


Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

     [+] [-]

, 2007-10-31 23:07, pirms 17 gadiem
I love this game.