Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ragovskim vārtu guvums trešajā mačā pēc kārtas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ragovskim vārtu guvums trešajā mačā pēc kārtas
Jānis Ragovskis
Foto: Salibandyliiga

Talsinieks Jānis Ragovskis lieliski turpina spēlēt Somijas spēcīgākajā florbola līgā, trešajā spēlē pēc kārtas atzīmējoties ar vārtu guvumu. Tiesa, komanda piedzīvoja 4:5 zaudējumu pret “EraViikingit”.

Iepriekšējā kārtā Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētā vienība pārliecinoši ar 8:0 apspēlēja pēdējā vietā esošo “Welhot”, bet šoreiz spēkojās ar “EraViikingit”, kas pēdējā laikā uzlabojuši savu sniegumu, pēkšņi iesaistoties cīņā par labāko astotnieku. Tikmēr latviešu vienība LASB diezgan pārliecinoši ieņem piekto vietu.

Mačā pret “EraViikingit” vienību, kas nesen joprojām ieguva atzinību, ka lielākais flrobola klubs Somijā, Lahti vienība jau otrajā minūtē nonāca iedzinējos, et līdz pārtraukumam rezultātu līdzsvaroja. Otrajā trešdaļā mājinieki vēlreiz panāca vadību, bet tad ar 40 sekunžu intervālu izcēlās LASB līderis Pettu Koljonens un “karstais” Ragovskis, panākot jau 3:2 viesu labā. Tādējādi kurzemnieks jau trešajā spēlē pēc kārtas atzīmējās ar rezultatīvu metienu. Līdz pārtraukumam viesi panāca 3:3, trešajā trešdaļā atkal pārņemot vadību. Koljonens 44.mnūtē vēl panāca 4:4, bet pēdējo vārtu teica mājinieki, kuri perioda vidū guva piektos vārtus. Lai gan jāspēlē bija vēl vairāk kā desmit minūtes, Lahti komanda vēlreiz rezultātu līdzsvarot nespēja, piedzīvojot neveiksmi ar 4:5 (1:1, 2:2, 1:2).

Jānis Ragovskis spēlēja nomināli pirmajā maiņā, tiekot pie vārtu guvuma un pozitīva (+2) lietderības koeficienta. Pēc ilgāka laika laukumā tika arī otrs latviešu aizsargs Ralfs Orste, kurš spēlēja trešajā maiņā, pie punktiem netiekot, spēli noslēdzot ar negatīvu (-1) lietderības koeficientu.

Nākamā spēle LASB komandai paredzēta pret čempionāta līderiem “Classic”.