Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Kazenko iemet, pārējiem latviešiem pieticīgas sekmes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Somijas florbola spēcīgākajā līgā retu neveiksmi piedzīvojis Morica Krūmiņa pārstāvētais klubs, bet līmeni zemāk negaidīts zaudējums Pēterim Trekšem. Tāpat zaudējumi arī mūsu "šveicietēm", bet individuāli ar vārtu guvumu Igaunijā izcēlies Niks Kazenko.

Krūmiņam reta neveiksme

Pēc tam, kad Somijas kausa pusfinālā Morica Krūmiņa pārstāvētais “Nokian KrP” ar 8:6 pieveica “Classic”, sagādājot preitniekiem pirmo neveiksmi sezonā, valsts čempionātā vienība pati bija spiesta samierināties ar neveiksmi. Izbraukumā pret ambiciozo “Happee” nācās piekāpties ar rezultātu 5:7 (0:2, 2:3, 3:2). Nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām deficīts bija pat četri vārti, taču, spēlējot bez vārtsarga divus vārtus izdevās atspēlēt. Krūmiņš spēlēja komandas pirmajā maiņā, ar rezultativitāti gan šoreiz neizceļoties. Pēc piedzīvotās neveiksmes “Nokian KrP” ar 50 punktiem 21 spēlē atkāpušies uz trešo vietu, par punktu garām palaižot “Oilers”. Tikmēr “Happee” ar 33 punktiem 20 spēlēs pakāpušies uz sesto vietu, apsteidzot “indians”. Nākamo spēli “Nokian KrP” aizvadīs 29. janvārī, kad sacentīsies ar pirmspēdējā vietā esošo “JYMY”.

Trekšem neizteiksmīga spēle, komandai zaudējums

Somijas pēc spēka otrajā stiprākajā līgā negaidītu zaudējumu piedzīvojis Pētera Trekšes pārstāvētais “Koovee”, kas ar rezultātu 4:5 (0:1, 2:3, 2:1) viesos piekāpās turnīra tabulas lejasgala komandai “O2-Jyvaksvilla”. Viens no čempionāta rezultatīvākajiem spēlētājiem cēsnieks Trekše šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Pēc piedzīvotā zaudējuma “Koovee” ar 43 punktiem atkāpās uz trešo vietu, kamēr “O2-Jyvaskyla” komandai trīs izcīnītie punkti ļauj atgriezties cīņā par vadošo astotnieku un iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Kazenko iemet pamatīgā sagrāvē

Smagu zaudējumu Igaunijas flrobola čempionāta pirmā posma pēdējā spēlē piedzīvojis Nika Kazenko pārstāvētais “Eesti Mauulikool”, kas savās mājās ar 5:19 (2:3, 1:6, 2:10) piekāpās “SK LINK/Saku”, kaut gan spēles ievadā bija vadībā ar 1:0 un 2:1. Tieši Kazenko mača 13. minūtē otro reizi izvirzīja vadībā savu vienību, bet turpinājums bija gaužām bēdīgs. Interesanti, ka Saku komandā ar vārtu guvumu atzīmējās pilnīgi visi laukuma spēlētāji. Pēc aizvadīta viena apļa spēlēm EMU komanda ar deviņiem punktiem ieņem piekto vietu astoņu komandu konkurencē. Latviešu florbolists septiņās spēlēs atzīmējies ar 8 (3+5) punktiem, kas viņam ļauj ieņemt 41.vietu čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Jeige no soliņa noraugās zaudējumā pret līderēm

Šveices spēcīgākajā florbola līgā zaudējumu piedzīvojis Elīnas Jeiges pārstāvētais “Skorpion Emmental Zollbruck”, kas savās mājās ar rezultātu 3:6 (1:1, 2:2, 0:3) pēdējā trešdaļā tomēr bija spiests atzīt čempionāta līdervienības “Kloten-Dietlikon Jets” pārākumu. Latviešu florbola vārtsardze spēlei bija pieteikta, taču maču noraudzījās no rezervistu soliņa. Pēc piedzīvotā zaudējuma “skorpiones” gan saglabājušas trešo vietu turnīra tabulā.

Neveiksme arī Garbarei

Ja Jeiges klubs spēlē vadošo komandu piecniekā, tad Evelnīnas Garbares pārstāvētajai komandai vēl priekšā cīņa par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Kārtējā mačā latvietes pārstāvētais “R.A. Rychenberg Winterthur” viesos ar rezultātu 5:8 (0:2, 3:3, 2:3) piekāpās “Unihockey Berner Oberland” vienībai. Latviešu florboliste ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Neskatoties uz zaudējumu, “skudras” saglabā līderpozīcijas otrā piecnieka tabulā, kas kopējā vērtējumā viņām dod sesto pozīciju un samērā drošas pozīcijas cīņā par play-off.

     [+] [-]

, 2021-01-28 14:13, pirms 3 gadiem
iemet, vai iesit? ar roku met?