Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Talsi" turpina...

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Sesto uzvaru šīssezonas sešās spēlēs izcīnījuši "Talsu" florbolisti, kas viesos ar rezultātu 12:6 pārspēja Liepājas "Kuršus", saglabājot līderpozīcijas turnīra tabulā.

Spēles pirmajā trešdaļā "Kurši" divas reizes izvirzījās vadībā, taču viesi abas reizes panāca izlīdzinājumu, bet perioda izskaņā vadībā bija jau "Talsi" – 3:2. Otrā perioda sākumā atspēlēties nācās jau mājiniekiem, taču pēc tam viesi ar diviem precīziem raidījumiem panāca 5:3. Lai gan pēdējās trešdaļas sākumā mājinieki uz brīdi radīja intrigu, panākot 5:5, čempionāta līderi spēles izskaņu nospēlēja daudz rezultatīvāk, svinot uzvaru ar 12:6.

Uzvarētājiem četri vārti un divas rezultatīvas piespēles čempionāta rezultatīvākajam spēlētājam Kristiānam Lisovskim, bet viņa tuvākajam sekotājam Jānim Jansonam šoreiz tāds pats punktu skaits (4+2). Seši punkti (3+3) arī Artim Raitumam. Zaudētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Raitis Bušs.

Latvijas virslīgas čempionāts florbolā
"Kurši" – "Talsi" 6:12 (2:3, 1:2, 3:7)

Izmantotie resursi:
www.florbolazinas.lv

     [+] [-]

, 2007-10-21 10:40, pirms 17 gadiem
Nuu skiet,ka LV ir vel viens LIIDERU uzbrukuma trio-Lisovskis, Jansons, Raitums-puisi malachi..

     [+] [-]

, 2007-10-22 13:11, pirms 17 gadiem
Varētu sacensties ar avīzes triecienmaiņu,būtu interesanti, lai gan ilgi jau nav jāgaida...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja