Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

1.līgas līderes - "Apelsīns/Talsi" un "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

1.līgas līderes - "Apelsīns/Talsi" un "Rubene-1"
Moments no spēles starp "Ogres Vilkiem" un "Jelgavas novadam"
Foto: floorball.lv

Izslēgšanas spēlēm tuvojas arī Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas turnīrs. Šobrīd Centra grupas pārliecinoša līdere ir komanda "Talsi/Apelsīns", bet Vidzemes grupā labāk par konkurentēm veicies Kocēnu "Rubene-1" florbolistiem.

Pagājušās nedēļas nogalē "Apelsīns/Talsi" viesos ar 7:4 uzvarēja FK "Ādaži". Uzvarētāju labā divus vārtus guva Uvis Norde, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Andris Eglītis, kurš atvairīja 36 no 40 pretinieku metieniem. Ādažnieku sastāvā labākā spēlētāja gods Rolandam Vaivadam, kurš arī izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Kocēnu "Rubene-1" savā laukumā uzņēma Liepājas "Kurši-2" florbolistus, ko pieveica ar 7:5. Kocēniešu labā pa 2 (1+1) punktiem guva Matīss Mālnieks un Ilvars Jackēvičs, bet par labāko tika atzīts Reinis Mirkšs. Liepājas komandā labākā spēlētāja tituls tika Ričardam Dēvitam, kuram 2 (1+1) punkti, bet divus vārtus guva Edgars Freimanis.

"Rēzekne/Dinaburga" rezultatīvā spēlē ar 13:6 sakāva "LU/FSMasters". 6 (5+1) punktus rēzekniešu labā guva Ivans Kokins, pa 3 (1+2) – Sergejs Aleksandrovs un Jurijs Ivenkovs, bet labākā spēlētāja gods tika vārtsargam Valdim Juknam, kurš atvairīja 40 no 46 pretinieku metieniem. Studentu sastāvā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Reino Ješēvics un Rolands Peļņa, bet par labāko tika atzīts vārtsargs Artūrs Rumka, kurš sev atvēlētājā laikā atvairīja 10 no 15 metieniem.

Cēsu "Lekrings-1" savā laukumā tikai pagarinājumā ar 6:5 pārspēja "Kuldīgu". Uzvaras vārtus 63.minūtes sākumā iemeta Andris Radionovs, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti. Divus vārtus cēsnieku labā guva Kristaps Strazds, bet par labāko atzina vārtsargu Miku Ozolu, kurš atvairīja 19 no 24 metieniem. Arī kuldīdznieku rindās par labāko tika atzīts vārtsargs – Emīls Čalkovs, kurš neitralizēja 13 no 19 metieniem.

FK "Ogres Vilki" uzņēma "Jelgavas novada" florbolistus, kam piekāpās ar 1:3. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti abu komandu vārtsargi – ogrēnietis Guntis Balodis, kurš atvairīja 29 no 32 metieniem, un jelgavnieks Gundars Krīpēns, kurš tika galā ar 31 no 32 pretinieku metieniem.

Turnīra tabulas: ŠEIT.

Spēļu kalendārs un rezultāti: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv