Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

BaltAUDIO decembra spēlētāji – Blūma un Dāle

Ritvars Raits
Ritvars Raits

BaltAUDIO decembra spēlētāji – Blūma un Dāle
Anete Blūma (#8)
Foto: Mārtiņš Šults

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta uzbrucēja Anete Blūma (Rubene-1), bet vīriešu 1.līgā – uzbrucējs Toms Dāle (FK Rīga). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Baltaudio.

Sieviešu florbola komanda "Rubene-1" (Kocēni) ar savu kapteini Aneti Blūmu sastāvā decembrī aizvadīja divas spēles. Kocēnietes ar 3:5 piekāpās spēcīgajam FK "Ādaži" (Anetei šajā mačā viena rezultatīva piespēle), kā arī ar 4:3 pārspēja "Ķekavas Bulldogs". "Rubene-1" šobrīd ir 24 punkti un dalīta 1.vieta ar ādažniecēm, bet Anete Blūma ar 27 (13+14) punktiem savā komandā ir otrā rezultatīvākā spēlētāja.

Arī vīriešu 1.līgas Centra grupas komanda FK "Rīga" ar Tomu Dāli sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja divas spēles. Rīdzinieki ar 10:2 sakāva Liepājas "Kurši 2" (Tomam 5 (4+1) punkti un mača labākā spēlētāja gods), un ar 10:1 sagrāva "Jelgavas novadu" (Tomam 3 (1+2) punkti). Šajā sezonā Toms Dāle guvis jau 28 (20+8) punktus un savā komandā ir visrezultatīvākais, bet visā līgā tas ir sestais labākais sasniegums.

Baltaudio

Izmantotie resursi:
floorball.lv