Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

FK "Ādaži" un "Latgale" soli no fināla

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ādaži" un "Latgale" soli no fināla
FK "Ādaži"
Foto: Mārcis Cickovskis

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgā tika aizvadītas pirmās pusfināla spēles, kurās sēriju ar panākuma uzsāka FK "Ādaži" un "Latgale". FK "Ādaži" ar 9:5 pārspēja "Ķekavas Bulldogs", bet Daugavpils "Latgale" ar 8:2 pieveica FK "Madona".

9. martā FK "Ādaži" savā laukumā uzņēma komandu "Ķekavas Bulldogs". Pēc nospēlēta pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts – 3:3. Pēc pārtraukuma Eduards Timofejevs laukuma saimniekus izvirzīja vadībā - 4:3. Ilgi nebija jāgaida, kad ķekavieši atkal panāca neizšķirtu (4:4), bet mājinieki līdz perioda beigām guva trīs bezatbildes vārtus - 7:4. Trešās trešdaļas sākumā FK "Ādaži" spēlētājs Gatis Miglāns palielināja rezultāta starpību līdz četriem vārtiem (8:4). Līdz mača beigām abas komandas bija precīzas vēl pa vienai reizei - spēle noslēdzās ar FK "Ādaži" pārliecinošu uzvaru – 9:5. Uzvarētāju rindās ar "hatt-trick" izcēlās Eduards Timofejevs, bet ķekaviešu labā pa diviem vārtiem guva Intars Labsvārds un Ojārs Dārznieks.

10. martā pie FK "Madona" viesojās Daugavpils "Latgales" florbolisti. Spēles rezultātu atklāja "Latgales" spēlētājs Ivans Kokins (1:0), uz ko laukuma saimnieki atbildēja ar diviem precīziem metieniem - 2:1. Otrās trešdaļas laikā vārtus guva tikai daugavpilieši, panākot 4:2. Pēdējais periods bija noraidījumiem bagāts, madonieši līdz spēles beigām guva tikai divus vārtus, bet viesi bija precīzi vēl četras reizes, kas ļāva viņiem izcīnīja uzvaru ar 8:4. Rezultatīvākie komandā "Latgale" bija Igors Kalnačs, Maksims Terehovs un Sergejs Aleksandrovs – pa 3 punktiem, bet starp madoniešiem - Rihards Dainis ar 2 (1+1) punktiem.

Pusfināla sērijas otrā spēlē starp "Ķekavas Bulldogs" un FK "Ādaži" notiks 17. martā pulksten 19.00 Ķekavā, bet "Latgale" un FK "Madona" tajā pašā dienā pulksten 20.00 tiksies Daugavpilī.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Manteniece
floorball.lv