Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

SK "Babīte" izcīna otro uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

SK "Babīte" izcīna otro uzvaru
SK "Babīte"
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgā pie otrās uzvaras trijās spēlēs tikuši "Babītes" florbolisti, kuri vakar Spuņciemā ar 10:6 apspēlēja "Kuldīgu". Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 5 (4+1) punktiem bija Mārtiņš Lapsiņš.

Spēles rezultātu 6.minūtes sākumā atklāja kuldīdznieki – skaitlisko vairākumu realizēja Artis Urbanovičs – 1:0. Perioda vidū babītietim Jānim Vīnam izdevās panākt izlīdzinājumu (1:1) – tā noslēdzās pirmā trešdaļa. Otrās periods sākās ar "Babītes" ofensīvu – trīs gūti vārti pēc kārtas (4:1). "Kuldīga" atbildēja, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (3:4), tomēr pēc otrā perioda laukuma saimniekiem bija jau četru vārtu handikaps – 8:4. Pēdējā trešdaļā katra no komandām guva pa diviem vārtiem, kas nozīmēja, ka SK "Babīte" uzvarēja ar 10:6 un Centra grupas turnīra tabulā pakāpās uz 2.vietu.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija Mārtiņš Lapsiņš ar 5 (4+1), Jānis Vīns ar 4 (3+1) punktiem un Armīns Lutkevics ar 2 (1+1) punktiem. "Kuldīgas" sastāvā ar rezultativitāti izcēlās Artis Urbanovičs – 5 (2+3), Einārs Ločmelis – 3 (2+1), un Imants Stepens – 2 (2+0) punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv