Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Vītols

''FK Rīgai" kārtējā uzvara

Svētdien notiekošajā vīriešu 1. līgas spēlē „Kurši 2” savā laukumā uzņēma tabulas līderus „FK Rīga” florbolistus. Pirmajā spēlē Rīgā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru svinēja „FK Rīga” florbolisti ar rezultātu 19:1. Arī šoreiz rīdzinieki svinēja uzvaru neskatoties uz to, ka mājnieki turējās līdzi visas spēles garumā atdodot viesiem uzvaru mača izskaņā ar rezultātu 6:10.

Viesi izvirzījās vadībā jau spēles 2. minūtē pēc precīza Renāra Vītola metiena, taču viņu prieki nebija pārāk gari, jo mājnieku aizsargs Gints Kapačs pēc minūtes jau rezultātu bija līdzsvarojis. Perioda vidū vēl viens precīzs metiens tālajā stūrī Ginta Kapača izpildījumā ļauj vadībā izvirzīties mājniekiem. 16. minūtē viesi saņēma noraidījumu un nācās spēlēt mazākumā, taču viņiem tas padevās diezgan veiksmīgi, jo spēlējot mazākumā nepilnu minūti vārtus pamanījās gūt Alvis Dāle tādējādi rezultāts atkal bija neizšķirts. Pēc šiem vārtiem mājnieki turpināja spēlēt vairākumā un tomēr to izdevās arī realizēt. Pusminūti vēlāk pēc Uģa Savicka piespēles no laukuma centrā vārtus no diezgan asa leņķa gūst Mairis Gertsons otro reizi spēlē vadībā izvirzot „Kurši 2”. Ar šiem vārtiem arī noslēdzās pirmais periods 3:2 „Kurši 2” labā.

Spēle turpināja ritēt līdzvērtīgi līdz perioda vidusdaļai, bet tad viesi piecu minūšu laikā pamanījās gūt trīs vārtus uz kuriem pēc minūtes mājnieki atbildēja tikai ar vieniem vairākumā gūtiem vārtiem. Taču arī pēc tam viesi turpināja pārņemt spēles iniciatīvu un 30 sekunžu laikā guva vēl divus vārtus, kad precīzs bija Renārs Vītols un Ēriks Akulovs. Atlikušajās četrās minūtēs vairāk vārti netika gūti, līdz ar to „FK Rīga” bija uzvarējusi otro periodu ar rezultātu 1:5 panākot sev labvēlīgu +3 (4:7) pirms trešā perioda.

Trešais periods izvērtās ļoti interesants. Perioda pirmajā pusē uz rīdzinieku vārtiem tika nozīmēts soda metiens, ko realizēja mājnieku spēlētājs Gints Kapačs. Viesi turpināja bīstami un aktīvi uzbrukt, kā arī apdraudēt mājnieku vārtus, taču līdz vārtu guvumam tomēr kaut kas pietrūka. Nepilnas 5. minūtes pirms spēles beigām Edgars Lapiņš guva vēl vienus vārtus „Kurši 2” labā, kas iespējams situāciju padarīja nedaudz kutelīgāku gan skatītājiem, gan pašiem spēlētājiem. Kad bija atlikušas divas minūtes līdz spēles beigām, viesi saņēma noraidījumu un nācās spēlēt mazākumā. Tā bija lieliska iespēja mājniekiem izlīdzināt rezultātu un atņemt kādu punktu galvenajiem 1. līgas favorītiem, taču spēlējot vairākumā, iespējams, spēlētāji nedaudz pasteidzās un aizrāvās ar spēli uzbrukumā, kas viņiem maksāja ar zaudētiem vārtiem minūti pirms beigu sirēnas. Mājnieki vēl nezaudēja cerības un mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču arī tas nebija glābiņš, jo viesi pamanījās iemest vēl divas bumbiņas jau tukšos vārtos un beigu beigās svinēja uzvaru ar rezultātu 6:10.

Mājnieku rindās rezultatīvākie spēlētāji bija Gints Kapačs ar 3 gūtiem vārtiem un Uģis Savickis ar 3 (1+2) punktiem, turpretī viesu rindās izcēlās Ēriks Akulovs ar 6 (4+2) punktiem.

Raksta autors : Ingars Jansons

Spēles protokols : fkkursi.lv: Raksti


, 2009-02-04 14:14, pirms 15 gadiem
Rullzz
, 2009-02-04 14:36, pirms 15 gadiem
esports admini ātrāki par FKRīgas un florbolazinas adminiem
, 2009-02-04 15:30, pirms 15 gadiem
fk rigai paveicas! bet stiprākais uzvar... apsveicu!
, 2009-02-05 03:40, pirms 15 gadiem
Gribēju rakstu priekš e-sporta nedaudz pārveidot, bet nu tāka Renārs jau viņu pārkopēja tad lai paliek
, 2009-02-05 12:43, pirms 15 gadiem
tāpat ir labi
Vīriešu 1. līgas čempioni - "Leģions/Grobiņas SC" florbolisti. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Vīriešu 1. līgā triumfē "Leģions/Grobiņas SC"

Par Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas klubu turnīra uzvarētāju šodien "Arēnā Rīga" kļuva "Leģions/Grobiņas SC", kas finālspēles pagarinājumā ar 4:3 pārspēja komandu "Kuldīga/KNSS". Izšķirošais vārtu guvums Edgara Freimaņa kontā.
Liepājas FK "Kurši" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
1

Liepājas "Kurši" pārliecinoši izcīna 1. līgas bronzu

Par Latvijas čempionāta florbolā vīrieši 1.līgas klubu turnīra bronzas medaļniekiem kļuvuši Liepājas FK "Kurši" florbolisti, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 11:4 pieveica komandu "FK Ogre/PGD.LV". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Dainis Mašņikovs.
Pēteris Freimanis (vidū) guvis izšķirošos vārtus. Foto: Māris Vancevičs, floorball.lv

"Jogeva SK Tahe/Olivia" atspēlējas un pagarinājumā izcīna zeltu

Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas dublieru grupas čempionu titulu izcīnīja Igaunijas komanda "Jogeva SK Tahe/Olivia", kas dramatiskā finālā gāza no troņa "Latvijas Universitātes/FS Masters" vienību (5:4 ET). Igauņi cīņas gaitā spēja atspēlēties no trīs vārtu deficīta un uzvaru nesošo metienu viņu labā 21 sekundi pirms pagarinājuma beigām izpildīja Pēteris Freimanis.