Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Pavlovska tiek pie pirmā vārtu guvuma sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pavlovska tiek pie pirmā vārtu guvuma sezonā
Elizabete Pavlovska
Foto: Salibandyseura Rankat Ankat

Somijas sieviešu florbola Elites līgā ar pirmo vārtu guvumu šosezon atzīmējusies Elizabete Pavlovska, kuras pārstāvētā komanda gan papildlaikā piedzīvojusi zaudējumu. Rezultatīvi Dānijā turpina spēlēt Liena Krastiņa, bet Somijā vāja spēle padevusies Moricam Krūmiņam.

Pavlovskai pirmais vārtu guvums sezonā
Ar pirmo precīzo metienu Somijas Elites līgā šajā sezonā atzīmējusies Latvijas izlases aizsardze Elizabete Pavlovska, taču viņas un Annas Ankudinovas pārstāvētais SSRA savā laukumā ar rezultātu 5:6 (2:4, 1:1, 2:0, 0:1) papildlaikā tomēr bija spiests atzīt spēcīgā "SB-Pro" kluba pārākumu. Pēc šī zaudējuma "SSRA" ar 19 punktiem ieņem piekto vietu, tiesa, tikai par trim punktiem atpaliekot no otrās pozīcijas.

Ar Ščegoļeva diviem vārtiem izrādās par maz
Pēc vienas izcīnītas uzvaras kārtējo neveiksmi Norvēģijas Elites līgā piedzīvojis "Harstad" klubs, kas viesos ar 3:10 (2:5, 0:3, 1:2) piekāpās "Akerselva" komandai. Zaudētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Linards Ščegoļevs, bet Roberta Līviņa rēķinā divas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Toms Kirmužs un Toms Niedre šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem. Jāpiezīmē, ka latviešu pārstāvētajai komandai šī spēle bija ļoti svarīga, jo konkurenti pēc uzvaras apsteidza "Harstad" turnīra tabulā, pakāpjoties uz devīto vietu, kamēr latviešu vienība noslēdz labāko desmitnieku.

Krastiņai vēl viena rezultatīva spēle
Otro maču pēc kārtas Dānijas stiprākajā līgā lieliski aizvadījusi Liena Krastiņa, kura šoreiz atzīmējusies ar diviem precīziem metieniem, tādējādi sekmējot sava AFK kluba pārliecinošu 11:1 (3:1, 4:0, 4:0) uzvaru mājās pār "Aalborg Flyers". Piecās šīs sezonas spēlēs latviete iekrājusi 8 (6+2) punktus, piecus no sešiem vārtiem iemetot tieši pēdējās divās cīņās.

Krūmiņam mīnus pieci lietderība
Pēc sešu uzvarētu spēļu sērijas zaudējumu Somijas Elites līgā piedzīvojis Morica Krūmiņa pārstāvētais "Nokian KrP", kas savā laukumā nedaudz negaidīti ar rezultātu 6:9 (2:5, 3:2, 1:2) piedzīvoja neveiksmi pret tabulas lejasgalā esošo AIF vienību. Neveiksmīga spēle arī latviešu aizsargam, kurš spēlēja komandas otrajā maiņā, pie rezultativitātes punktiem netiekot, taču spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -5.

Ragovskim un Orstem trešais zaudējums
Trešo neveiksmi pēc kārtas Somijas Elites līgā piedzīvojis Ralfa Orstes un Jāņa Ragovska pārstāvētais LaSB, kas viesos ar rezultātu 3:6 (0:0, 3:3, 0:3) piedzīvoja neveiksmi pret spēcīgo un titulēto "EraViikingit" vienību. Latviešu florbolisti spēlē palika bez rezultativitātes punktiem, Ragovskim atzīmējoties ar negatīvu (-1) lietderības koeficientu, spēlējot otrajā maiņā. Orste spēli iesāka rezervista statusā ceturtajā maiņā.