Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Latvijas Avīze/LU" pārliecinoši uzvar "Impro"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Latvijas Avīze/LU" pārliecinoši uzvar "Impro"
"Latvijas Avīze/LU"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Vienīgajā šodien notikušajā Latvijas sieviešu florbola čempionāta virslīgas spēlē "Latvijas Avīze/LU" meitenes Olimpiskajā sporta centrā uzņēma Lielvārdes komandu "Impro" un izcīnīja savu trešo uzvaru sezonā, pārspējot viešņas ar 7:0 (2:0, 1:0, 4:0).

Jau no paša spēles sākuma laukuma saimnieces bija krietni aktīvākas uzbrukumā. Šī taktika arī deva savu rezultātu, jo jau sestajā minūtē bumbiņa nonāca lielvārdiešu vārtu tīklā – 1:0. Tiesa, avīžnieces netika pie rezultativitātes punktiem, jo "Impro" florbolistes, izmisīgi aizsargādamās, pavisam nejauši pašas bija atklājušas spēles rezultātu... Mača 17.minūtē mājinieces, pateicoties Gundegas Vancānes meistarībai, jau dubultoja savu pārsvaru – 2:0.

Otrajā periodā spēle izlīdzinājās un, lai arī "Latvijas Avīze/LU" spēlētājas kopumā izdarīja divreiz vairāk metienu pa pretinieku vārtiem, nekā viņu oponentes (16:8), iemesls gavilēt viņām bija tikai vienu reizi. 30.minūtē "Impro" vārtsardzi Unu Zuzzani jau otro reizi pārspēja Gundega Vancāne – 3:0.

Trešā perioda pirmajā pusē viešņu aizsardzība sekmīgi izturēja rīdzinieču spiedienu, bet salūza pašā mača izskaņā, kad četru minūšu laikā "Latvijas Avīze/LU" florbolistes krietni uzlaboja savu individuālo statistiku, gūstot četrus vārtus pēc kārtas – 7:0. Precīzi metieni padevās Madarai Adamanei, Gunitai Kārkliņai, Agnesei Pomaskovai un Santai Torsterei, kura vēl pagājušajā sezonā bija Lielvārdes komandas kapteine.

Pēc spēles portāls eSports.lv sazinājās „Impro” otro treneri Zinti Bergmani, kurš pastāstīja, ka jau otrajā trešdaļā Lielvārdes komanda pārgāja uz spēli ar diviem pieciniekiem. Principā tas deva gaidīto rezultātu, jo šajā periodā tika ielaisti tikai vieni vārti, arī pēdējā trešdaļā viņa komanda turējās labi līdz, kā izteicās treneris, „meitenēm kājiņas piekusa”. Visvairāk Bergmaņa kungu uztrauc tas, ka jau otro spēli pēc kārtas lielvārdiešu un līgatniešu apvienotā komanda nav spējusi izmantot savas iespējas, lai pārspētu pretinieču vārtsargus, jo arī „Rubenei” tika zaudēts tieši ar tādu pašu rezultātu – 0:7.

Latvijas sieviešu florbola čempionāts

Latvijas Avīze/LU – Impro 7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
Vārti: Vancāne 2, Adamane, Kārkliņa, Pomaskova, Torstere.
Metieni pa vārtiem: 41:13 (13:3, 16:8, 12:2).
Soda minūtes: 2:10.

Aizvakar notika vēl viena virslīgas spēle, kurā „Valmiera/Vinda” savā laukumā ar 6:2 (1:1, 1:0, 4:1) pārspēja „Ķekavas” florbolistes. Valmieriešu labā vārtus guva Ilze Justamente (2), Indra Beķere (2), Ieva Jurkāne un Dace Āboliņa, bet ķekaviešu rindās izcēlās Elīna Drēziņa un Ieva Berga.

Turnīra tabula

VietaKomandaSp.UZ+/-P
1. Rubene 4 4 0 47 12
2. Valmiera/Vinda 6 3 2/1 -8 10
3. Latvijas Avīze/LU 4 3 1 7 9
4. Rīgas lauvas 4 1/1 2 -17 5
5. Ķekava 3 0 3 -13 0
6. IMPRO 3 0 3 -16 0

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2008-10-19 14:04, pirms 16 gadiem
Nu manas meitenes ir tās labākas un stirpākās!ar visu jauno sastāvu kopā komandas vārds netiek zaudēts un vinnē pārliecinoši! Man prieks par Chunchu,Mārdžu,Gunitu,Agnesi,Santu