Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

FK "Rīga" turpina simtprocentīgi

Jānis Pārums

Pie ceturtās uzvaras četrās spēlēs Triobet Florbola līgas 1.divīzijā tikuši FK "Rīga" florbolisti, kas pirmdien savā laukumā ar rezultātu 13:8 pieveica "Ķekavas novads" florbolistus.

Pirms abu komandu savstarpējās spēles FK "Rīga" ar sešiem punktiem dalīja pirmo vietu turnīra tabulā, kamēr "Ķekavas novads" rēķinā bija trīs punkti un trešā vieta tabulā. Viesu uzvara saasinātu cīņu par regulārās sezonas uzvarētāju likteni, bet rīdzinieku panākums nozīmētu, to, ka pirmo vietu sadalīs FK "Rīga" un "RTU/Florbolam.lv".

Šoreiz "Ķekavas novads" komandas galvenais treneris acīmredzot neuzminēja, kuram no vārtsargiem uzticēties ar pirmajām minūtēm, jo pirmajā periodā bija spēlētas vien nedaudz vairāk kā sešas minūtes, kad mājinieki bija panākuši jau 4:0 pārsvaru. Lai gan viesi izdarīja vārtsargu maiņu, līdz perioda beigām cīņas liktenis lielā mērā jau bija izšķirts – 7:2. Otrais periods aizritēja ne tik rezultatīvi, jo uz vieniem viesu vārtiem mājinieki atbildēja ar diviem Ērika Akulova precīziem metieniem, bet rezultatīvais trešais periods lielas korekcijas neieviesa un FK "Rīga" tika pie panākuma ar rezultātu 13:8.

Uzvarētājiem ar septiņiem vārtu guvumiem izcēlās Ēriks Akulovs, bet Alvis Dāle izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. Abi tagad arī kļuvuši par 1.divīzijas rezultatīvākajiem spēlētājiem, apsteidzot "RTU/Florbolam.lv" vadošā uzbrucēju trio spēlētājus. "Ķekavas novads" komandā labākais ar vieniem vārtiem un trim piespēlēm bija Matīss Ziemelis.

Tikmēr 2.divīzijas turnīrā pie divām uzvarām tikuši "Latvijas Universitāte" florbolisti, kas vispirms ar 12:4 pieveica "Devils/IT Lux", bet pēc tam sagādāja pirmo neveiksmi "307.lv/Limbaži" komandai – 11:3.