Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Zcamp" nometnē notiks arī seminārs florbola treneriem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Jūlija sākumā jau piekto gadu norisināsies tradicionālā jauniešu florbola nometne "Zcamp", kuras laikā daudz interesanta uzzināt iespējams būs arī Latvijas florbola treneriem.

Tuvojas bērnu un jauniešu florbola nometne "Zcamp", kuru vadīs Zviedrijas Superlīgas "Helsingborg" IBK vecākais treneris Mikaels Karlbergs, "Pixbo Wallenstam" IBK vecākais treneris Vidars Jonssons, Latvijas čempionvienības "RTU/Inspecta" vecākais treneris Gints Bikars, Latvijas nacionālo izlašu fiziskās sagatavotības treneris Jānis Volajs, Zviedrijas Superlīgas spēlētājs Jānis Jansons, Somijas Elites līgas spēlētājs Mihails Kostusevs, kā arī piedalīsies vairāki citi vadošie Latvijas florbolisti un treneri. Par vārtsargiem rūpēsies Zviedrijas Superlīgas spēlētājs Anders Billkvists, kurš vairākas sezonas ir nospēlējis gan IBK "Helsingborg", gan arī "Pixbo Wallenstam" IBK klubā.

Nometnes galvenais uzdevums ir izglītot jaunos spēlētājus un pareizi iemācīt florbola tehnikas pamatus, lai nākotnē no šiem dalībniekiem izaugtu augstas klases spēlētāji. Ja atskatās uz iepriekšējo gadu dalībniekiem, tad "Zcamp" nometnēs savu meistarību ir spodrinājuši tādi spēlētāji kā Mihails Kostusevs, brāļi Andris un Jānis Rajecki, Ralfs Priedītis, Artis Savins, Miks Valpēters, Tatjana Varša un daudzi citi pašreizējie Latvijas dažādu izlašu kandidāti.

Šogad nometne notiks piekto reizi, tādēļ katram nometnes dalībniekam ir sarūpēta dāvana - 50% atlaide vienam pirkumam nometnes lielākā atbalstītāja florbola veikalā "Florbolam.lv".

Nometnes organizatori aicina arī visus jauniešu trenerus un citus interesentus 7. jūlijā, pulksten 19:00 ierasties Talsu 2. vidusskolas sporta hallē, Talsos, uz minisemināru ar nometnes speciālistiem Mikaelu Karlbergu, Vidaru Jonssonu,Andersu Billkvistu, Jāni Volaju un Gintu Bikaru un pie kafijas tases padiskutēt par florbola aktualitātēm pasaulē un Latvijā. Visus interesentus lūdzam paziņot par ierašanos iepriekš, nosūtot e-pastu Jānim Jansonam uz adresi: janis@florbolam.lv, vai sūtot SMS uz tālr. nr.: 26378360. Dalības maksa mini seminārā: Ls 3,0.

Bērnu un jauniešu florbola nometne "Zcamp" tiek rīkota Talsos no šī gada 5. līdz 10. jūlijam. Pieteikšanās termiņš nometnei ir līdz 2010. gada 20. jūnijam nometnes mājas lapā zcamp.lv